Az Apák is megérdemlik kitüntetett figyelmet

Minden év június harmadik vasárnapján ünnepeljük az APÁKAT. Idén az APÁK NAPJA június 16-án lesz, így érdemes előre kigondolni, mivel lephetjük meg a férfit, akit tisztelünk, szeretünk, aki gondoskodik rólunk.

Az egyik történet szerint Sonora Smart Dodd volt az ünnep megalapításának legnagyobb kezdeményezője, akinek apja egyedülálló szülőként nevelte fel 9 gyermekét. Sonora fejében akkor született meg a kezdeményezés ötlete, amikor az első Anyák napi ünnepségről hallott és úgy érezte, hogy Édesapjának és minden apának is járna egy saját ünnepnap. Végül 1910-ben a hatóságok is a kezdeményezés mögé álltak és végül 1910. június 19-én, Spokeane-ben megtartották az első Apák Napját.

Sokak számára az Apák Napja egy igazán jó alkalom arra, hogy elkényeztessék az élet egyik legfontosabb férfi szereplőjét, aki nem más, mint az APA. Akár távol, akár közel vagyunk a szeretett férfihoz, sok módja és útja van az ünneplésnek. Hétvégére haza ugrani, meglepni egy Apák napi reggelivel vagy csak meghívni az egész családot egy közös ünneplésre egy magunk által készített vacsorára.  A közös asztal tökéletes kiegészítője egy szeretettel összeállított asztaldísz, virágkosár, de még egy élénk színekben tündöklő virágcsokor is.

Akik az Apák napját nem tudják személyesen megünnepelni, azoknak van egy jó hírünk!

Az Escada Virágküldő Szolgálat Magyarországon bárhová és a világ számos országába eljuttatja virág- és ajándékküldeményét legyen szó rózsáról, liliomról, gourmet ajándékcsomagról esetleg egy rendhagyó zöld levekből készült csokorról.

https://escadaviragkuldes.hu/virag-termekek/apak-napja

Ajándékot kapni jó! Küldjön Apukájának virágot és ajándékot ön is!

A tévhittel ellentétben az apukák is szeretik virágokat, növényeket, csak úgy, mint az anyukák. Talán kicsit merészebb, szokatlanabb összetételben kell gondolkodunk, de az Escada Virág weboldalon kimondottan az Apukák számára készült válogatásban biztosan megtalálja azt az ajándékot, aminek Apu, Apa, Apuci, Papus, Édesapa, Apci vagy a Papi elképesztően  örülni fog.