Bankkártyás és Online fizetés

Web áruházunk, ESCADAviragkuldes.hu részére az OTP Bank Nyrt. biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadó rendszere által. Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk az OTP Bank fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a FlorAwesome Kft. webáruház oldalán.

ESCADAviragkuldes.hu internetes áruház az Ön kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának  semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet!

Kérjük, készítse elő kártyáját! A bankkártyával történő fizetéshez az alábbi adatokra lesz szüksége:

• Kártyaszám (A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, 13-19 jegyű szám.)
• Lejárati dátum (A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, hh/éé formátumú szám.)
• Érvényesítési kód (A kártya hátlapján az aláírási panelen található számsor utolsó három jegye {CVV2, vagy CVC2}. Amennyiben az Ön kártyáján nem szerepel ilyen kód, a fizető oldalon található, erre vonatkozó mezőt legyen szíves üresen hagyni!)

Áruházunkban az alábbi kártya típusokkal fizethet:
• Visa (dombornyomott)
• MasterCard (dombornyomott)
• American Express (dombornyomott)
• Electron (nem dombornyomott) Ezen kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg, hogy lehetővé teszi-e a kártya internetes használatát. Amennyiben az Ön Electron kártyáját kibocsátó bank engedélyezte az interneten való kártyahasználatot, Ön természetesen fizethet kártyájával internetes áruházunkban. Pontos információért kérjük, forduljon a kártyáját kibocsátó bankhoz! Az OTP Bank által kibocsátott kártyák természetesen elfogadhatók.
• Maestro Az OTP Bank internetes fizetőfelületén bármely bank által kibocsátott Maestro kártya elfogadható.
Az elfogadás feltétele, hogy az Ön kártyáját kibocsátó bank is támogassa a Maestro kártyák e-commerce tranzakciókra történő felhasználhatóságát. Kérjük, konzultáljon a bankjával!

Az internetes kártyaelfogadás biztonságának további növelése érdekében az OTP Bank bevezette a Verified by Visa/MasterCard Secure Code (VbV/MSC) szolgáltatást. A szolgáltatás lényege, hogy a kártyabirtokos részére a fizetésre használt kártyát kibocsátó bank megad valamilyen plusz azonosítási lehetőséget, amely a tranzakció során ellenőrzésre kerül, és egyértelműen azonosítja a kártyát használó személyt.

Amennyiben az Ön kártyáját kibocsátó banknál nem elérhető a VbV/MSC szolgáltatás, vagy Ön azt nem igényelte, a fizetési folyamat nem változik. A webáruház átirányítja Önt az OTP oldalára, ahol megadja kártyájának adatait (kártyaszám, lejárati dátum, érvényesítési kód), és megtörténik a vásárolt áruk/szolgáltatások ellenértékének kiegyenlítése.
Amennyiben az Ön bankja rendelkezik a VbV/MSC szolgáltatással, és Ön ezt igénybe veszi, a fizetési tranzakció folyamata megváltozik.
Kártyája adatait (kártyaszám, lejárati dátum, érvényesítési kód) továbbra is OTP Bank fizetőfelületén kell megadnia. Ezt követően azonban a Bank automatikusan átirányítja Önt a kártyáját kibocsátó bank megfelelő oldalára, ahol végre kell hajtania az azonosítási eljárást.
A sikeres azonosítást követően a fizetési tranzakció folytatódik, Ön értesítést kap a tranzakció sikerességéről, és visszairányításra kerül a webáruházi felületre.
Amennyiben az azonosítást nem tudja végrehajtani, a tranzakció sikertelenül zárul.
Az online fizetés további feltétele, hogy felhasználóink Netscape Navigator 4.05 vagy Microsoft Explorer 4.0 vagy ezeknél későbbi verziójú böngészővel rendelkezzenek.

Maestro bankkáryás fizetés 
Az OTP Bank internetes fizetőfelületén lehetővé vált a Maestro kártyák teljes körű használata e-commerce tranzakciók végrehajtása esetén.
Így webáruházunkban a vásárlás ellenértékét már bármely– hazai vagy külföldi kibocsátású – Maestro kártyával is ki lehet egyenlíteni.
A Maestro kártyás online fizetés menete megegyezik bármely más típusú kártyával történő fizetés menetével.

• Kártyaszám: Az Ön Maestro kártyájának előlapján nyomtatással szereplő, 13-19 jegyű szám.
A kártya számát folyamatosan gépelje be,a fizetőfelület automatikusan elvégzi a kártyaszám tagolását. Amennyiben a kártyaszám beadására kialakított mező hosszabb, mint az Ön kártyájának a száma, a kitöltetlen helyet hagyja üresen.
• Lejárati dátum: Az Ön Maestro kártyájának előlapján nyomtatással szereplő hónap/év formátumú szám.
• Érvényesítési kód: A kártya hátlapján az aláírás panelen található számsor utolsó három jegye vagy csak egy háromjegyű szám (CVC2), amennyiben az Ön kártyáján nem szerepel ilyen kód, a fizető oldalon található erre vonatkozó mezőt legyen szíves üresen hagyni.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a Maestro kártyával történő online vásárlás csak abban az esetben sikeres, ha az Ön kártyáját kibocsátó bank is támogatja a Maestro kártyák online fizetésre történő használatát.

Kérjük, hogy a vásárlások megkezdése előtt tájékozódjon a bankjánál a fizetés lehetőségéről!

 OTPay fizetési lehetőségaz OTP Bank által elindított, innovatív mobil fizetési mód, amellyel kiegyenlítheti vásárlása ellenértékét. -ÚJDONSÁG

Az OTPay olyan mobil fizetési megoldás, amely segítségével a vásárló az OTPay mobiltelefon alkalmazásban előzetesen regisztrált bankkártyájával fizethet.
A tranzakció lebonyolításához egy okostelefon, mobil telefon internet hozzáférés (Wi-Fi vagy mobilinternet) és természetesen a regisztrált és aktivált bankkártyával rendelkező OTPay alkalmazás szükséges.

Az OTPay alkalmazásba az alábbi, OTP Bank és más pénzintézet által kibocsátott kártya típusok regisztrálhatók:

·         Visa®
·         Electron®
·         MasterCard®
·         Maestro
·         American Express®

Nincs szükség bankkártya adatok megadására, az OTPay mobil fizetési mód során!
Vásárláskor a fizetést a saját okostelefonján bonyolítja le.
Minden tranzakciót az Ön által választott mPIN megadásával hagy jóvá.

Internetes vásárláskor az OTPay fizetési mód kiválasztása után mobiltelefonszáma vagy OTPay azonosítója megadásával indítja a fizetési tranzakciót.
A vásárlásról szóló értesítés az előzetesen telepített OTPay alkalmazáson keresztül érkezik a mobiltelefonjára.
Ezt követően a saját maga által választott mPIN kód megadásával hagyja jóvá, ill. utasítja el a fizetési kérést.

A megoldás egyik legnagyobb előnye a biztonság, hiszen a vásárlás során nem ad meg kártyaadatot!

Az OTPay mobil fizetési tranzakció folyamata:

  1. A kívánt termék/szolgáltatás kiválasztása után a webáruházban véglegesítse kosara tartalmát.
  2. A fizetési módok közül válassza ki az OTPay fizetési módot.
  3. A webáruház felületen adja meg mobiltelefon-számát vagy OTPay azonosítóját.
  4. A mobiltelefonján lévő OTPay alkalmazásba megérkezik egy üzenet, amely tartalmazza a vásárlás adatait (Elfogadóhely/webáruház neve, vásárlás összege).
  5. Az OTPay alkalmazásban a fizetés jóváhagyása során válassza ki a használni kívánt, előzetesen regisztrált bankkártyát.
  6. Az mPIN kód megadásával hagyja jóvá a fizetési kérést.
  7. A tranzakció sikerességéről/elutasításáról az alkalmazás tájékoztatja Önt. A tranzakció eredménye és annak adatai később is megtekinthetőek az alkalmazásban.

MasterPass™ fizetési lehetőség

MasterPass digitális tárca segítségével könnyen, gyorsan, biztonságosan fizethet, mobilalkalmazáson keresztül.


Fizessen MasterPass™ digitális tárcával!
A MasterCard által fejlesztett MasterPass ingyenes digitális tárcával gyorsan és biztonságosan vásárolhat világszerte több ezer MasterPass elfogadóhelyként működő online kereskedőnél.
– Több idő marad vásárlásra: a fizetés gyors és egyszerű online fizetés okostelefonjára telepített alkalmazáson keresztül.
– A MasterCard online tárolja a vásárlók személyes és banki adatait, így a webáruházakban ezeket nem kell megadnia.
– A mobilján, titkos mPIN kódjával hagyhatja jóvá a fizetést.

Hogyan működik?

A MasterCard által fejlesztett MasterPass ingyenes, használata egyszerűen megkezdhető, a MasterPass-képes mobilalkalmazások könnyen telepíthetőek, és minden webáruházban fizethet vele online, ahol a Buy with MasterPass gombot látja a fizetési lehetőségek között.Hogyan lehet saját MasterPass-képes digitális tárcája?

1. Töltse le, telepítse és indítsa el valamelyik MasterPass-képes digitális tárca mobilalkalmazást.
Magyarországon aktuálisan elérhető MasterPass-képes digitális tárcák:
www.mastercard.hu  >>szolgáltatások>>MasterPass
2. Regisztrálja benne MasterCard, CVC2 kóddal ellátott Maestro, Visa vagy American Express kártyáját az alkalmazásban található lépéseket követve. A regisztráció során válasszon magának egy saját, titkos mPIN kódot.
3. Ezután bármely MasterPass elfogadóhelyen – ahol a „Buy with MasterPass” gombot látja – fizethet a letöltött MasterPass-képes mobilalkalmazással, vagyis saját digitális tárcájával.
Hogyan fizethet MasterPass segítségével?

1. Az EscadaViragkuldes.hu vagy a TheFlowerBird.com webáruházakban válassza ki a kívánt árut vagy szolgáltatást.
2. Fizetés i mód kiválasztásakor kattintson rá a „MasterPass” gombra.
3. Válassza ki a listából az Ön által használni kívánt digitális tárcát.
4. Adja meg mobiltelefonszámát.
5. Ezt követően a mobiltelefonján nyissa meg az alkalmazást.
6. Válassza ki a fizetésre használni kívánt bankkártyát.
7. Hagyja jóvá a fizetést mPIN kódja megadásával.
8. Eztán Ön kilép a digitális tárcából, és visszakerül a webáruház oldalára.
9. A fizetést a webáruház megerősíti.
További információra vagy segítségre van szüksége?

A mastercard.hu oldalon többet is megtudhat a MasterPass fizetési módról és a digitális tárcákról.
Ha digitális tárcájának használatával kapcsolatban szeretne segítséget kapni, kérjük, keresse saját digitális tárcájának működtetőjét.
Miért előnyös MasterPass digitális tárcával fizetni?

EGYSZERŰ
– Vásároljon egyszerűen: a MasterPass-szal elég egyszer megadnia az adatait, nem kell minden egyes vásárláskor újra begépelnie őket, így a hibalehetőség is csökken.
– A fizetési oldalon egyetlen kattintással fizethet. Ezután bármikor biztonsággal hozzáférhet a kártyáihoz és további adataihoz, amikor MasterPass-szal fizet.
– Nem csak Magyarországon fizethet vele: segítségével a külföldi webáruházakból is vásárolhat.
– Abban az esetben, ha a webáruház ezt lehetővé teszi, a MasterPass digitális tárcában elmentett szállítási címet is használhatja.
– A MasterPass-t elfogadó kereskedők által támogatott hűségkártyák esetében a hűségpontjait is gyűjtheti majd digitális tárcájában.

MEGBÍZHATÓ
– Vásároljon a MasterPass-szal, és élvezze a MasterCard stabil, többszintű biztonságának előnyeit!
– A MasterCard globális fizetési hálózatával Ön biztonságban érezheti magát. A MasterPass a legmagasabb szintű biztonsági védelemmel van ellátva.
– A kereskedőnek a tárcában rögzített adatok közül csak a szállítási és a számlázási címet kell átadnia, az Ön bankkártya adatait a kereskedő nem láthatja, ami kizárja az ezzel járó kockázatokat.
Élvezze az egyszerű és biztonságos vásárlást bármikor, bármely internethez csatlakoztatott számítógépen, mobilon és táblagépen a MasterPass elfogadóhelyeken.
Bővebb információ:  http://www.mastercard.hu/masterpass és a http://www.mastercard.com/hu/consumer/masterpass.html oldalakon

PayPal fizetési lehetőség

A PayPal™ egy készpénzmentes pénzforgalmi szolgáltatásokat nyújtó pénzügyi intézet, mely az elektronikus kereskedelemre szakosodott.
A PayPal™ elektronikus számlát vezet ügyfelei részére, melyet azok hitelkártyás fizetéssel, banki átutalással vagy inkasszómegbízással tölthetnek fel lakossági vagy céges bankszámlájukról.
Internetes vásárlások során nem kell bizalmas hitelkártya- vagy számlaadatokat megadni ill. továbbítani, hanem a PayPal felhasználói név valamint a jelszó megadása elegendő a fizetés lebonyolításához.
Egyszerű, gyors, biztonságos, népszerű, olcsó, hasznos és elterjedt.

A PayPal™ fizetési tranzakció folyamata:

Amikor a webáruházunkban kiválasztott terméket/termékeket szeretné kifizetni, a fizetés utolsó fázisában átléptetjük a PayPal™ oldalára, ahol két lehetősége van:

  • Ha már rendelkezik PayPal fiókkal, csak be kell lépnie PayPal™ felhasználói nevével (ez az e-mail címe) és jelszavával, majd a fizetés részleteinek áttekintése után jóvá kell hagynia azt.
  • Ha még nem rendelkezik PayPal fiókkal, akkor először létre kell hoznia egyet. PayPal™ fiók létrehozásakor néhány alapadaton felül dombornyomásos bankkártyájának adatait kell megadni.

Amennyiben arra kíváncsi, hogy hogyan lehet egy PayPal felhasználói fiókot létrehozni, kattintson a ​http://www.paypal.com oldalra.
PayPal fiók létrehozásakor bankkártyája adatait nyugodtan megadhatja, hiszen a bankkártyához tartozó számlát a PayPal csak akkor terheli meg, ha PayPal egyenlege nem nyújt fedezetet a kívánt szolgáltatás kifizetéséhez.