Hűségpontok

Az Escada webáruház útjára indította hűségpontgyűjtő rendszerét, melynek keretében visszatérő vevőik vásárlásait hűségpontokkal jutalmazzák. Minden megrendeléskor a megrendelt termékek értéke után kiszámításra kerülnek a hűségpontok. A megrendelt termékek bruttó értékének 10%-át írják jóvá a virtuális számlán.

Például, ha 10.000.- Ft értékben virágot/terméket vásárolunk, virtuális számlánk 1000 hűségponttal gyarapszik. Hűségpontokat a termék teljes összegére kapjuk. A vásárlással gyűjtött pontok jóváírása azonnal történik meg így a pontok akár a következő vásárlásnál is felhasználhatóak.

A Hűségpontok jóváírása és beváltása

A web áruház a regisztrált felhasználók számára nyit egy virtuális számlát, melyre automatikusan jóváírásra kerülnek a sikeres vásárlásért kapott pontok.

A hűségpontok 1:1 arányban válthatók be, vagyis 1 hűségpont 1 Ft-nak felel meg. A hűségpontok kizárólag egyszerre használhatóak fel. Pl. olyan nincs, hogy a vásárlás értékét a hűségpontokkal csökkentse, csak abban az esetben érvényes, ha a vásárlás teljes összegét hűségpontokkal fizeti ki.

Az áruházban megvásárolható valamennyi termék megvásárlása esetén jár a hűségpont, beleértve az akciós termékeket is. A megrendelés során a Fizetési mód kiválasztásánál adhatjuk meg, ha hűségpontokkal szeretnénk kiegyenlíteni a vásárlásunk összegét.

A Hűségpontok egyenlege

Bejelentkezés után bármikor megtekinthetjük, hogy mennyi hűségponttal rendelkezünk. Az Adatmódosítás menüpontban elkülönülten láthatjuk az addig összegyűjtött hűségpontok mennyiségét.

A Hűségpont gyűjtő rendszer felhasználásának feltétele:

Hűségpont az Escadaviragkuldes.hu web áruházban csak regisztrált felhasználók számára adható. Hűségpontot gyűjteni és felhasználni kizárólag interneten keresztül leadott megrendeléssel lehet. A hűségpont vissza nem téríthető, át nem ruházható, készpénzre semmilyen körülmények között át nem váltható.

A Hűségpont egyenleg lejárati ideje:
Amennyiben a hűségpontokhoz nem adódik újabb vásárlás 1 naptári éven belül, akkor a pontok törlődnek.