Anyukák Kedvence - ajándékcsomag « Vissza

Anyukák Kedvence - ajándékcsomag

Árak:

Ajándékcsomag és virág rendelése esetén, a két termék külön, de ugyanazon a munkanapon kerül kiszállításra, két különböző futárszolgálattal.

***CSOMAG SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

Hétvégi kiszállításhoz kérjük, a megrendelés előtt vegye fel velünk a kapcsolatot.
Amennyiben az ajándékcsomag és virág termékek egy időben való kiszállítását kérné, a megrendelés előtt kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Az Anyukák Kedvence ajándékcsomagban mindenféle ínycsiklandó édesség, bor és tea található. Egy falat itt, egy korty ott és máris mosolygós a nap. Szerezzen vele örömet ön is.
(Az ajándékcsomag fantázianeve nem kerül feltüntetésre a kiszállított csomagon.)

A csomag tartalma:

  • Szászi, Szent György-hegyi Olaszrizling 2015 (0,75l)
  • Karamellás csokoládé tallér (100g)
  • Citromos-almás bodzavirág lekvár (200g)
  • Feketeribizli szörp (200ml)
  • Citromos kekszkosárka (125g)
  • Gyümölcstea válogatás (20db)
  • Kézműves étcsokoládé málnával és fekete szzámmaggal (85g)

Az ajándékcsomagok, levehető tetejű prémium díszdobozban és kézzel készített szatén bokréta masnival kerülnek csomagolásra. Az ár tartalmazza a csomagolást és a kísérőkártyát is.
Termékeink kis tételszámú kézműves termékek.
Készlethiány esetén a hiányzó terméket, azonos minőségű termékkel helyettesítjük.
Minőségbiztosítási okokból a nyári hónapokban a csokoládé termékeket kizárólag Budapesten belül tudjuk szállítani. Országos szállítás esetén bizonyos termékek helyettesítésre kerülhetnek.

CSOMAG OPCIÓK SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEI

  • ORSZÁGOS MUNKANAPOKON csomagküldés

A csomag kiszállítása az ország egész területére, a munkanapokon 11 óráig beérkezett és fizetett rendelések esetén legkorábban, a rendelést követő munkanapon kézbesíthető, 9:00 és 17:00 óra között. Ezen csomagok kiszállítása nem kérhető pontos időpontra, kizárólag a kért munkanapon történő kiszállítás biztosított.

Vidékre szállítás esetén előfordulhat (ritkán) 1-2 napos eltérés, de erről megrendelőink értesítést kapnak.
A csomagok szállítását külső futárszolgálat végzi, melynek szállítási feltételei az irányadók.*

  • BUDAPEST EXPRESSZ MUNKANAPOKON csomagküldés

A csomag kiszállítása, a munkanapokon 13 óráig beérkezett és fizetett rendelések esetén a Karácsonyi időszakban legkorábban másnap kézbesíthető. Ezen csomagok kiszállítása nem kérhető pontos időpontra, kizárólag a kért napon történő kiszállítás biztosított.

A megrendelés leadásával a megrendelő elfogadja és igazolja, hogy az alkohol tartalmú csomagok  címzett és/vagy átvevője elmúlt 18 éves. A megrendelő elfogadja, hogy amennyiben az alkoholos italt tartalmazó ajándékcsomagot nem tudja 18 éven felüli személy átvenni, úgy az nem kerül átadásra. Kétség esetén a kézbesíthető kérheti az címzett és/vagy átvevő életkorának igazolását. 18 év alatti személynek alkoholos italt tartalmazó csomag nem adható át.  Ilyen esetekben az újbóli kiszállítás csak további szállítási költség kiegyenlítése után lehetséges.

Az ajándékcsomag átvételekor, a címzett/átvevő aláírásával igazolja, hogy a küldeményt sérülésmentesen és hiánytalanul átvette.