Legjobbaknak - ajándékcsomag « Vissza

Legjobbaknak - ajándékcsomag

Árak:

Ajándékcsomag és virág rendelése esetén, a két termék külön, de ugyanazon a munkanapon kerül kiszállításra, két különböző futárszolgálattal.

***CSOMAG SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

Hétvégi kiszállításhoz kérjük, a megrendelés előtt vegye fel velünk a kapcsolatot.
Amennyiben az ajándékcsomag és virág termékek egy időben való kiszállítását kérné, a megrendelés előtt kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

A Legjobbaknak, a legfinomabb falatok járnak. Így került ebbe az ajándékcsomagba csokoládé, méz és még boros desszert is. Egészen biztos, hogy ez az összeállítás a kedvére való lesz.
(Az ajándékcsomag fantázianeve nem kerül feltüntetésre a kiszállított csomagon.)

A csomag tartalma:

 • Kézműves étcsokoládé meggy-, vörösáfonya- és pekándió feltéttel (100g
 • Étcsokoládé kakaóbab tuile (85g
 • Selyemfűméz (250g)
 • Aszalt gyümölcsös keksz (150g)
 • Kolumbiai arabica babkávé (100g)
 • Madagaszkári, egész kakaóbabok, 44%-os tejcsokoládéba mártva (100g)
 • Étcsokoládés konyakmeggy lekvár (200g)
 • Borcsók desszert (130g)
 • Étcsokoládéba mártott narancshéj (100g)
 • Mogyorós tejcsokoládé (50g)

Az ajándékcsomagok, levehető tetejű prémium díszdobozban és kézzel készített szatén bokréta masnival kerülnek csomagolásra. Az ár tartalmazza a csomagolást és a kísérőkártyát is.
Termékeink kis tételszámú kézműves termékek.
Készlethiány esetén a hiányzó terméket, azonos minőségű termékkel helyettesítjük.
Minőségbiztosítási okokból a nyári hónapokban a csokoládé termékeket kizárólag Budapesten belül tudjuk szállítani. Országos szállítás esetén bizonyos termékek helyettesítésre kerülhetnek.

CSOMAG OPCIÓK SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEI

 • ORSZÁGOS MUNKANAPOKON csomagküldés

A csomag kiszállítása az ország egész területére, a munkanapokon 11 óráig beérkezett és fizetett rendelések esetén legkorábban, a rendelést követő munkanapon kézbesíthető, 9:00 és 17:00 óra között. Ezen csomagok kiszállítása nem kérhető pontos időpontra, kizárólag a kért munkanapon történő kiszállítás biztosított.

Vidékre szállítás esetén előfordulhat (ritkán) 1-2 napos eltérés, de erről megrendelőink értesítést kapnak.
A csomagok szállítását külső futárszolgálat végzi, melynek szállítási feltételei az irányadók.*

 • BUDAPEST EXPRESSZ MUNKANAPOKON csomagküldés

A csomag kiszállítása, a munkanapokon 13 óráig beérkezett és fizetett rendelések esetén legkorábban, akár aznap kézbesíthető. Ezen csomagok kiszállítása nem kérhető pontos időpontra, kizárólag a kért napon történő kiszállítás biztosított.

A megrendelés leadásával a megrendelő elfogadja és igazolja, hogy az alkohol tartalmú csomagok  címzett és/vagy átvevője elmúlt 18 éves. A megrendelő elfogadja, hogy amennyiben az alkoholos italt tartalmazó ajándékcsomagot nem tudja 18 éven felüli személy átvenni, úgy az nem kerül átadásra. Kétség esetén a kézbesíthető kérheti az címzett és/vagy átvevő életkorának igazolását. 18 év alatti személynek alkoholos italt tartalmazó csomag nem adható át.  Ilyen esetekben az újbóli kiszállítás csak további szállítási költség kiegyenlítése után lehetséges.

Az ajándékcsomag átvételekor, a címzett/átvevő aláírásával igazolja, hogy a küldeményt sérülésmentesen és hiánytalanul átvette.