Legszebb virág a legjobb anyának

A világszerte ünnepelt napon, az Anyák napján az anyaságról emlékezünk meg. Különböző országokban más és más napokon tisztelgünk az Édesanyák előtt, de Magyarországon minden évben Május Első Vasárnapján ünnepeljük.
Idén Május 7-re esik ez a nap, amikor a család és a gyerekek is ajándékokkal köszöntik fel az életet adó, gondoskodó Anyákat. A tisztelet, a hála és az Anyaság elismeréseként virággal, ajándékkal és, ha tehetjük személyesen egy nagy öleléssel és szerteáradó szeretettel kedveskedünk. 

Az év nagy részében előfordulhat, hogy vasárnap nem találunk szolgáltatót, aki kiszállítja az általunk választott virágot szeretteink számára, de ezen a napon biztos lehet benne, hogy az Escada Virágküldő Szolgálatnál megrendelt virágcsokor, növény vagy ajándék mosolyra fakaszt minden Anyukát.

Az Anyák napja az egyik legforgalmasabb virág nap az évben, ezért nagyon fontos, hogy időben gondoljunk rá és mihamarabb megrendeljük a legszebb virágot a legjobb Anyának. Előfordulhat, hogy elmulasztjuk vagy nincs időnk a megrendelést előre leadni, de aggodalomra akkor is sincs ok, hiszen az Escada Virágküldő Szolgálat egy napos, sőt még aznapi kiszállításokat is vállal.

Sokszor nehéz eldönteni, hogy milyen virágot küldjünk az általunk legtiszteletreméltóbb Hölgyeknek, mert ugyan azt tudhatjuk mi az Anyukánk kedvenc virága, de vajon tudjuk-e, hogy az Anyós a liliomot, a rózsát vagy a tulipánt kedveli-e jobban. Ezért, és azért, hogy megkönnyítsük a választást összeállítottunk egy kimondottan Édesanyáknak szánt kollekciót, ahol nemcsak virágcsokrok, de növények, ajándékok és ezek kombinációja is megtalálható. Sokféle szín, virágfajta, illat és hangulat közül válogathat ANYÁK NAPJA oldalunkon. A teljes kollekció ITT tekinthető meg.

Van olyan, amikor nem tudjuk személyesen felköszönteni vagy megünnepelni a másikat. Lehet ez így Anyák napján is, ha az ország különböző pontjain élünk, sőt az is, hogy két különböző országban. Ez nem jelenti azt, hogy pont Anyák napján ne köszönthetnénk fel az Édesanyákat, hiszen az online virágküldés minden távolságot megszüntet és a virágok nyelvén még üzenetünk elküldhetjük.
Az Escada Virágküldő Szolgálat Magyarország összes városába és szinte mindegyik településére vállal virág házhoz szállítást illetve világszerte több, mint 90 országban biztosítja, hogy virágcsokra célba érjen. Nemzetközi virágküldés
Minden virágküldemény mellé üdvözlőkártya kerül, amelyben leírhatja jó kívánságait és személyesebbé varázsolhatja az ajándékot. Ha inspirációra van szüksége az üdvözlőkártya szövegét illetően, akkor ITT talál néhány javaslatot.

Virágküldés és Ajándékküldés Magyarország: Bízza profikra!

Escada Virágküldés Magyarország egész területén akár a megrendelés napján is. Számos eshetőség van, amikor más városokban, vidéki falvakban élő rokonainkat vagy épp barátainkat szeretnénk felköszönteni, meglepni! Mindezt megtehetjük személyesen vagy épp közvetett formában is, egyik sem zárja ki a másikat. Persze ha szeretnénk személyesen is megjelenni, ha nem, minden esetben kiváló meglepetés lehet egy virágcsokor, virágkosár vagy ajándékcsomag, melyet az illető akkor kap, amikor a legkevésbé számít rá!

Mindehhez semmi másra nincs szükségünk, csupán egy országos virágküldéssel és ajándékküldéssel foglalkozó cégre, kiknek segítségével Magyarország egész területére szinte bárhová küldhetünk csokrokat. Fontos odafigyelnünk arra is, hogy a cég referenciái tanúskodjanak róla, pontosan, precízen és minden hibát mellőzve dolgoznak.

Ha szeretné egy olyan virágküldő szolgálat szolgáltatásait igénybe venni, amire bátran rábízhatja a Budapesti vagy országos virágküldést, akkor a legjobb helyen jár! Hatalmas kínálattal, pontos határidő betartással, és komoly szakmai tapasztalattal várjuk megkeresését! Kérdéseivel bátran forduljon hozzánk a megadott elérhetőségeinken, már 1999 óta foglalkozunk online virágküldéssel, így mosoly garantált.

Lepje meg családtagját, ismerőseit egy igazán szép és illatos ajándékkal, válassza Az Escada virágküldő és ajándékküldő szolgáltatást, akár a megrendelés napján is tudunk szállítani!

Hírlevél

Iratkozzon fel a kedvezményekért!

Nemzetközi virágküldés

Kérlek válaszd ki a célországot, ahova virágot küldesz.