Virágápolási tanácsok - tippek

Ápolási tanácsok vágott virágokhoz

  • Válasszuk ki a megfelelő vázaméretet, amelybe elk helyezni a virágokat.
  • Tisztítsuk meg a virágok szárát a levelektől annyira, hogy a vízbe csak a virág szára érjen bele. Így meghosszabítható a virágok frissesége és élettartama.
  • A virágok szárat vágjuk vissza egy éles késsel vagy metszőollóval. Lehetőség szerint ferdén, kb 45 fokos szögben vágjuk, hogy a virágok jobban fel tudják szívni a vízet.
  • Amint visszavágtuk a virágok szárát, egyből tegyük őket vízbe.
  • Legjobb ha a virágokat hűvös helyen tartjuk. Lehetőség szerint kerüljük a közvetlen napfényt vagy huzatos helyeket.
  • Rendszeresen pótoljuk vagy cseréljük a vizet a vázában, a víz mindig tiszta legyen és érjen bele az összes virág szára.
  • Javasoljuk, hogy a virágok szárát minden vízcsere alkalmával újra vágjuk vissza újra, így újra jobban fel tudják szívni a vizet
  • Ezeket a tanácsokat betartva meghosszabítható a virágok élettartama, így tovább tündökölhetnek a lakásban

Virágápolás tipp

Virágküldés és Ajándékküldés Magyarország: Bízza profikra!

Escada Virágküldés Magyarország egész területén akár a megrendelés napján is. Számos eshetőség van, amikor más városokban, vidéki falvakban élő rokonainkat vagy épp barátainkat szeretnénk felköszönteni, meglepni! Mindezt megtehetjük személyesen vagy épp közvetett formában is, egyik sem zárja ki a másikat. Persze ha szeretnénk személyesen is megjelenni, ha nem, minden esetben kiváló meglepetés lehet egy virágcsokor, virágkosár vagy ajándékcsomag, melyet az illető akkor kap, amikor a legkevésbé számít rá!

Mindehhez semmi másra nincs szükségünk, csupán egy országos virágküldéssel és ajándékküldéssel foglalkozó cégre, kiknek segítségével Magyarország egész területére szinte bárhová küldhetünk csokrokat. Fontos odafigyelnünk arra is, hogy a cég referenciái tanúskodjanak róla, pontosan, precízen és minden hibát mellőzve dolgoznak.

Ha szeretné egy olyan virágküldő szolgálat szolgáltatásait igénybe venni, amire bátran rábízhatja a Budapesti vagy országos virágküldést, akkor a legjobb helyen jár! Hatalmas kínálattal, pontos határidő betartással, és komoly szakmai tapasztalattal várjuk megkeresését! Kérdéseivel bátran forduljon hozzánk a megadott elérhetőségeinken, már 1999 óta foglalkozunk online virágküldéssel, így mosoly garantált.

Lepje meg családtagját, ismerőseit egy igazán szép és illatos ajándékkal, válassza Az Escada virágküldő és ajándékküldő szolgáltatást, akár a megrendelés napján is tudunk szállítani!

Hírlevél

Iratkozzon fel a kedvezményekért!

Nemzetközi virágküldés

Kérlek válaszd ki a célországot, ahova virágot küldesz.