Temetési szállítási információk

Fontos kiszállítási tájékoztató kegyeleti virágok rendelése esetére.

A temetésre, ravatalozóba, búcsúztatóra megrendelt virágokat a szertartás kezdete előtt szállítjuk ki és helyezzük el a temetőben.

FONTOS!
A kiszállításkor előforduhat, hogy a koszorúk elhelyezése, egy nagy központi gyűjtőhelyre történik, és onnan már a temető dolgozói viszik az adott temetéshez, adott sírhoz a virágot.
Arra tudunk vállalni garanaciát, hogy a temetőbe szállítunk.

A koszorúra, sírcsokorra az Ön által megadott szövegű szalagot tesszük.
A szalag költségét a feltüntetett árak tartalmazzák.

Kérjük, hogy megrendelését minél előbb, de lehetőleg 24-48 órával a szertartás előtt küldje el.
Az aznapra szóló kegyeleti megrendelések, azonnal koszorúrendelés elküldése előtt kérjük keressenek minket.
Leggyorsabban a sírcsokrok készíthetők el, a koszorúk elkészítése több órát is igénybe vehet, ezért  előfordulhat, hogy csak másnapra tudjuk vállalni.

A sikeres kiszállítás érdekében a következő adatokat legyen szíves megadni:

  • az elhunyt neve
  • a temető neve, címe, ravatalozó neve (ahol több van),
  • a szertartás kezdete (kérjük ezt a "Kiszállítást segítő megjegyzés/információi" mezőbe írja meg nekünk pontosan),
  • szalagszöveg


Koszorúrendelés, koszorúküldés Budapesten és országosan.

Sírcsokor | Kegyeleti dísz   Temetési koszorú   Részvét csokor 

Virágküldés és Ajándékküldés Magyarország: Bízza profikra!

Escada Virágküldés Magyarország egész területén akár a megrendelés napján is. Számos eshetőség van, amikor más városokban, vidéki falvakban élő rokonainkat vagy épp barátainkat szeretnénk felköszönteni, meglepni! Mindezt megtehetjük személyesen vagy épp közvetett formában is, egyik sem zárja ki a másikat. Persze ha szeretnénk személyesen is megjelenni, ha nem, minden esetben kiváló meglepetés lehet egy virágcsokor, virágkosár vagy ajándékcsomag, melyet az illető akkor kap, amikor a legkevésbé számít rá!

Mindehhez semmi másra nincs szükségünk, csupán egy országos virágküldéssel és ajándékküldéssel foglalkozó cégre, kiknek segítségével Magyarország egész területére szinte bárhová küldhetünk csokrokat. Fontos odafigyelnünk arra is, hogy a cég referenciái tanúskodjanak róla, pontosan, precízen és minden hibát mellőzve dolgoznak.

Ha szeretné egy olyan virágküldő szolgálat szolgáltatásait igénybe venni, amire bátran rábízhatja a Budapesti vagy országos virágküldést, akkor a legjobb helyen jár! Hatalmas kínálattal, pontos határidő betartással, és komoly szakmai tapasztalattal várjuk megkeresését! Kérdéseivel bátran forduljon hozzánk a megadott elérhetőségeinken, már 1999 óta foglalkozunk online virágküldéssel, így mosoly garantált.

Lepje meg családtagját, ismerőseit egy igazán szép és illatos ajándékkal, válassza Az Escada virágküldő és ajándékküldő szolgáltatást, akár a megrendelés napján is tudunk szállítani!

Hírlevél

Iratkozzon fel a kedvezményekért!

Nemzetközi virágküldés

Kérlek válaszd ki a célországot, ahova virágot küldesz.