Rólunk

Miért minket válasszon?

A virágok szeretete hívta életre az Escada Virágküldő Szolgálatot, amely 1998 óta működik Magyarországon.

Családi vállalkozásunk célja, hogy egy olyan szolgáltatást teremtsünk, ahol a virágok minőségével és azok csokorba kötésével kivívjuk a vásárlói elégedettséget.

Az évek során szerzett sok-sok tapasztalat révén, sikerülni látszik kitűzött céljaink elérése, amit vásárlóink elégedettsége, törzsvásárlóink hűsége és szeretete, valamint a több ezer ízlésesen és szakértelemmel elkészített virágcsokor hűen tükröz!

Szolgáltatásaink

 Virágküldés országszerte, virágküldemények továbbítása partnerhálózatunkon keresztül Magyarország egész területén és a világ szinte minden országába.

 Virágküldés 1999 óta sok évnyi tapasztalattal.

 Gyorsaság, Expressz virágkiszállítás  , virágküldés azonnal, akár 4 órán belül, megbízhatóság és Sok-sok évnyi tapasztalat! Escada Virágküldő szolgálat 1999 óta.

 Virágküldés külföldre, Nemzetközi Virágküldés a világ szinte minden országába akár 24 órán belül.

✔ VirágcsokorVirágkosárvirágdobozasztaldísz  illetve Virág és Ajándék együtt.

✔ Rendezvények, esküvők teljes dekorációjának elkészítése.

✔ Irodák, üzlethelységek dekorációjának felmérése, tervezése és kivitelezése.

✔ A temetésre, ravatalozóba, búcsúztatóra koszorúk, sírcsokrot, kegyeleti virágok kiszállítása.

✔ Cserepes növények forgalmazása.

 

Kellemes virágküldést kívánunk!

Az Escada Virág Csapata

Virágküldés és Ajándékküldés Magyarország: Bízza profikra!

Escada Virágküldés Magyarország egész területén akár a megrendelés napján is. Számos eshetőség van, amikor más városokban, vidéki falvakban élő rokonainkat vagy épp barátainkat szeretnénk felköszönteni, meglepni! Mindezt megtehetjük személyesen vagy épp közvetett formában is, egyik sem zárja ki a másikat. Persze ha szeretnénk személyesen is megjelenni, ha nem, minden esetben kiváló meglepetés lehet egy virágcsokor, virágkosár vagy ajándékcsomag, melyet az illető akkor kap, amikor a legkevésbé számít rá!

Mindehhez semmi másra nincs szükségünk, csupán egy országos virágküldéssel és ajándékküldéssel foglalkozó cégre, kiknek segítségével Magyarország egész területére szinte bárhová küldhetünk csokrokat. Fontos odafigyelnünk arra is, hogy a cég referenciái tanúskodjanak róla, pontosan, precízen és minden hibát mellőzve dolgoznak.

Ha szeretné egy olyan virágküldő szolgálat szolgáltatásait igénybe venni, amire bátran rábízhatja a Budapesti vagy országos virágküldést, akkor a legjobb helyen jár! Hatalmas kínálattal, pontos határidő betartással, és komoly szakmai tapasztalattal várjuk megkeresését! Kérdéseivel bátran forduljon hozzánk a megadott elérhetőségeinken, már 1999 óta foglalkozunk online virágküldéssel, így mosoly garantált.

Lepje meg családtagját, ismerőseit egy igazán szép és illatos ajándékkal, válassza Az Escada virágküldő és ajándékküldő szolgáltatást, akár a megrendelés napján is tudunk szállítani!

Hírlevél

Iratkozzon fel a kedvezményekért!

Nemzetközi virágküldés

Kérlek válaszd ki a célországot, ahova virágot küldesz.