Hűségpontok

Az Escada webáruház útjára indította hűségpontgyűjtő rendszerét, melynek keretében visszatérő vevőik vásárlásait hűségpontokkal jutalmazzák. Minden megrendeléskor a megrendelt termékek értéke után kiszámításra kerülnek a hűségpontok. A megrendelt termékek bruttó értékének 10%-át írják jóvá a virtuális számlán.

Például, ha 10.000.- Ft értékben virágot/terméket vásárolunk, virtuális számlánk 1000 hűségponttal gyarapszik. Hűségpontokat a termék teljes összegére kapjuk. A vásárlással gyűjtött pontok jóváírása azonnal történik meg így a pontok akár a következő vásárlásnál is felhasználhatóak.

A Hűségpontok jóváírása és beváltása

A web áruház a regisztrált felhasználók számára nyit egy virtuális számlát, melyre automatikusan jóváírásra kerülnek a sikeres vásárlásért kapott pontok.

A hűségpontok 1:1 arányban válthatók be, vagyis 1 hűségpont 1 Ft-nak felel meg. A hűségpontok kizárólag egyszerre használhatóak fel. Pl. olyan nincs, hogy a vásárlás értékét a hűségpontokkal csökkentse, csak abban az esetben érvényes, ha a vásárlás teljes összegét hűségpontokkal fizeti ki.

Az áruházban megvásárolható valamennyi termék megvásárlása esetén jár a hűségpont, beleértve az akciós termékeket is. A megrendelés során a Fizetési mód kiválasztásánál adhatjuk meg, ha hűségpontokkal szeretnénk kiegyenlíteni a vásárlásunk összegét.

A Hűségpontok egyenlege

Bejelentkezés után bármikor megtekinthetjük, hogy mennyi hűségponttal rendelkezünk. Az Adatmódosítás menüpontban elkülönülten láthatjuk az addig összegyűjtött hűségpontok mennyiségét.

A Hűségpont gyűjtő rendszer felhasználásának feltétele:

Hűségpont az Escadaviragkuldes.hu web áruházban csak regisztrált felhasználók számára adható. Hűségpontot gyűjteni és felhasználni kizárólag interneten keresztül leadott megrendeléssel lehet. A hűségpont vissza nem téríthető, át nem ruházható, készpénzre semmilyen körülmények között át nem váltható.

A Hűségpont egyenleg lejárati ideje:
Amennyiben a hűségpontokhoz nem adódik újabb vásárlás 1 naptári éven belül, akkor a pontok törlődnek.

Virágküldés és Ajándékküldés Magyarország: Bízza profikra!

Escada Virágküldés Magyarország egész területén akár a megrendelés napján is. Számos eshetőség van, amikor más városokban, vidéki falvakban élő rokonainkat vagy épp barátainkat szeretnénk felköszönteni, meglepni! Mindezt megtehetjük személyesen vagy épp közvetett formában is, egyik sem zárja ki a másikat. Persze ha szeretnénk személyesen is megjelenni, ha nem, minden esetben kiváló meglepetés lehet egy virágcsokor, virágkosár vagy ajándékcsomag, melyet az illető akkor kap, amikor a legkevésbé számít rá!

Mindehhez semmi másra nincs szükségünk, csupán egy országos virágküldéssel és ajándékküldéssel foglalkozó cégre, kiknek segítségével Magyarország egész területére szinte bárhová küldhetünk csokrokat. Fontos odafigyelnünk arra is, hogy a cég referenciái tanúskodjanak róla, pontosan, precízen és minden hibát mellőzve dolgoznak.

Ha szeretné egy olyan virágküldő szolgálat szolgáltatásait igénybe venni, amire bátran rábízhatja a Budapesti vagy országos virágküldést, akkor a legjobb helyen jár! Hatalmas kínálattal, pontos határidő betartással, és komoly szakmai tapasztalattal várjuk megkeresését! Kérdéseivel bátran forduljon hozzánk a megadott elérhetőségeinken, már 1999 óta foglalkozunk online virágküldéssel, így mosoly garantált.

Lepje meg családtagját, ismerőseit egy igazán szép és illatos ajándékkal, válassza Az Escada virágküldő és ajándékküldő szolgáltatást, akár a megrendelés napján is tudunk szállítani!

Hírlevél

Iratkozzon fel a kedvezményekért!

Nemzetközi virágküldés

Kérlek válaszd ki a célországot, ahova virágot küldesz.