AJÁNDÉKCSOMAGOK

GOURMET -ÉS ÖTLETES AJÁNDÉKCSOMAGOK MINDEN ALKALOMRA, A TÖKÉLETES MEGLEPETÉS.

Itt megtalálja a tökéletes ajándékot, a különleges élményre és ízorgiára vágyó ínyenceknek. Kínálatunkban olyan gondosan összeállított csomagokat talál, amelyek ideálisak üzleti partnerek, barátok, családtagok vagy bárki más meglepésére.

Ajándékcsomagokkal olyan ajándékot adhat, amely nemcsak finom, hanem emlékezetes is. Az ízletes meglepetések és a minőségi termékek hosszú időre felejthetetlen élményekké varázsolják az ajándékozást.

 
Ajándékcsomag kiszállítása hétvégén is lehetséges, kizárólag virággal együtt történő megrendelés esetén, min. 2 napos előrendeléssel.
Ez irányú igényét, kérjük a szállítási rovatban tüntesse fel vagy keressen minket elérhetőségeinken.

Virágküldés és Ajándékküldés Magyarország: Bízza profikra!

Escada Virágküldés Magyarország egész területén akár a megrendelés napján is. Számos eshetőség van, amikor más városokban, vidéki falvakban élő rokonainkat vagy épp barátainkat szeretnénk felköszönteni, meglepni! Mindezt megtehetjük személyesen vagy épp közvetett formában is, egyik sem zárja ki a másikat. Persze ha szeretnénk személyesen is megjelenni, ha nem, minden esetben kiváló meglepetés lehet egy virágcsokor, virágkosár vagy ajándékcsomag, melyet az illető akkor kap, amikor a legkevésbé számít rá!

Mindehhez semmi másra nincs szükségünk, csupán egy országos virágküldéssel és ajándékküldéssel foglalkozó cégre, kiknek segítségével Magyarország egész területére szinte bárhová küldhetünk csokrokat. Fontos odafigyelnünk arra is, hogy a cég referenciái tanúskodjanak róla, pontosan, precízen és minden hibát mellőzve dolgoznak.

Ha szeretné egy olyan virágküldő szolgálat szolgáltatásait igénybe venni, amire bátran rábízhatja a Budapesti vagy országos virágküldést, akkor a legjobb helyen jár! Hatalmas kínálattal, pontos határidő betartással, és komoly szakmai tapasztalattal várjuk megkeresését! Kérdéseivel bátran forduljon hozzánk a megadott elérhetőségeinken, már 1999 óta foglalkozunk online virágküldéssel, így mosoly garantált.

Lepje meg családtagját, ismerőseit egy igazán szép és illatos ajándékkal, válassza Az Escada virágküldő és ajándékküldő szolgáltatást, akár a megrendelés napján is tudunk szállítani!

Hírlevél

Iratkozzon fel a kedvezményekért!

Nemzetközi virágküldés

Kérlek válaszd ki a célországot, ahova virágot küldesz.