A'la nature - Fehér rózsák

17 950 Ft -tól
2024.02.27.

Merüljön el a fehér rózsák időtlen szépségében ezekel a kifinomult Fehér Rózsa Szálakkal.

A Fehér Rózsa Virágcsokor a tisztaság, a szerelem és az elegancia szimbóluma. Ez a fehér rózsa összeállítás lenyűgözően egyszerű kompozíciót hoz létre, amely sugározza az eleganciát. Legyen szó egy különleges alkalomról, az érzések kifejezéséről, vagy egyszerűen csak az otthon dekorációjáról, ez a kompozíció egészen biztosan tökéletes választás.

  • Virágok: Fehér rózsák, választható virágszál mennyiségben.
  • Összeállítás: Fehér rózsa virágok, amelyek időtlen és elegáns megjelenést kölcsönöznek.
  • Méret: A virágszálak mérete kb. 50-60 cm magas.

🎁 Itt választhat a virág mellé AJÁNDÉKCSOMAGOT is.

A termék a vázát nem tartalmazza, de külön megvásárolható ITT.


Tipp a gondozáshoz:

Helyezze a rózsaszálakat közvetlen napfénytől távol, hűvös és szellős helyre.
Ne felejtse el minden nap cserélni a vízet és vágni az alsó szárakat, hogy a virágok minél tovább frissek maradjanak.

Szállítás:

  • Kiszállítás elérhető hétköznapokon és hétvégén is.
  • A virágcsokor gondossággal kerül szállításra, hogy az sértetlenül érkezzen meg a címzetthez.

Fehér rózsát küldeni igazán elegáns módja az érzések kifejezésére. Főként, hogy a fehér színnel kapcsolatban a jóságra, az ártatlanságra asszociálunk és leginkább a tökéletesség színéhez társítjuk.

Ne hagyja ki ezt az alkalmat, hogy bármely térben időtlen eleganciát varázsoljon. Rendelje meg most, és engedje, hogy ezek a fehér rózsák bűvöljék el érzékeit.

Fontos információ

 A megjelenített képek eltérhetnek a valóságtól és bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek.

Az ár tartalmazza a csomagolást és a kísérőkártyát is.

A termék fantázianeve nem kerül feltüntetésre a kiszállított terméken.

Készlethiány esetén a hiányzó termékek, azonos minőségű termékkel kerülenk helyettesítésre.

+18 jelölt termékek illetve egyéb alkoholt tartalmazó csomagok/kiegészítő termék esetében -  a termék megrendelésével a vevő igazolja, hogy a címzett elmúlt 18 éves. Átvételkor a címzett életkora ellenőrzésre kerül.

VIRÁG szállítási információ

AJÁNDÉKCSOMAG szállítási információ

Virágküldés és Ajándékküldés Magyarország: Bízza profikra!

Escada Virágküldés Magyarország egész területén akár a megrendelés napján is. Számos eshetőség van, amikor más városokban, vidéki falvakban élő rokonainkat vagy épp barátainkat szeretnénk felköszönteni, meglepni! Mindezt megtehetjük személyesen vagy épp közvetett formában is, egyik sem zárja ki a másikat. Persze ha szeretnénk személyesen is megjelenni, ha nem, minden esetben kiváló meglepetés lehet egy virágcsokor, virágkosár vagy ajándékcsomag, melyet az illető akkor kap, amikor a legkevésbé számít rá!

Mindehhez semmi másra nincs szükségünk, csupán egy országos virágküldéssel és ajándékküldéssel foglalkozó cégre, kiknek segítségével Magyarország egész területére szinte bárhová küldhetünk csokrokat. Fontos odafigyelnünk arra is, hogy a cég referenciái tanúskodjanak róla, pontosan, precízen és minden hibát mellőzve dolgoznak.

Ha szeretné egy olyan virágküldő szolgálat szolgáltatásait igénybe venni, amire bátran rábízhatja a Budapesti vagy országos virágküldést, akkor a legjobb helyen jár! Hatalmas kínálattal, pontos határidő betartással, és komoly szakmai tapasztalattal várjuk megkeresését! Kérdéseivel bátran forduljon hozzánk a megadott elérhetőségeinken, már 1999 óta foglalkozunk online virágküldéssel, így mosoly garantált.

Lepje meg családtagját, ismerőseit egy igazán szép és illatos ajándékkal, válassza Az Escada virágküldő és ajándékküldő szolgáltatást, akár a megrendelés napján is tudunk szállítani!

Hírlevél

Iratkozzon fel a kedvezményekért!

Nemzetközi virágküldés

Kérlek válaszd ki a célországot, ahova virágot küldesz.