Mák-maracuja-mangó – Paleo torta - csak Budapestre

12 500 Ft -tól
2023.12.04.

CSAK BUDAPESTEN ELÉRHETŐ


Mi mindennel lehet a mákot kombinálni? Például a maracuja (passion fruit) és a mangó tökéletes választás!

Ez a torta valódi ízrobbanás! Kiváló minőségű alapanyagokból készül, és kielégíti a legkülönfélébb étrendeket követők igényeit, beleértve a glutén-, laktóz- és cukormentes diétát, valamint a paleo étrendet.

Lágy mákos piskóta, kellemesen savanykás maracuja mousse és a nem túl édes mangó találkozása teszi különlegessé a tortát és így az alkalmat is.

A torta glutén*-, laktóz- és cukormentes/paleo! Nyírfacukorral és kókusztejszínnel készül, ezért tejfehérje mentes is.

A dekoráció a készítők kreativitásának köszönhetően változhat!
ajándék tüzijáték

Allergének 🛈
3, 8, (1, 6, 7)


Válasszon a torta mellé virágot is.
VIRÁGCSOKOR | VIRÁGDOBOZ | VIRÁGKOSÁR


Tipp:

Hétvégi ünnepléshez, kérjen pénteki szállítást.

Szállítás:

  • Kiszállítás csak hétköznapokon.
  • A torta gondos csomagolással kerül szállításra, hogy az sértetlenül érkezzen meg a címzetthez.

Válassza az egészséges, ízletes és különleges Gluténmentes, Laktózmentes, Cukormentes/Paleo Mákos Maracuja-Mangó Tortát és szerezzen vele örömet szeretteinek!

Fontos információ

 A megjelenített képek eltérhetnek a valóságtól és bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek.

Az ár tartalmazza a csomagolást és a kísérőkártyát is.

A termék fantázianeve nem kerül feltüntetésre a kiszállított terméken.

Készlethiány esetén a hiányzó termékek, azonos minőségű termékkel kerülenk helyettesítésre.

+18 jelölt termékek illetve egyéb alkoholt tartalmazó csomagok/kiegészítő termék esetében -  a termék megrendelésével a vevő igazolja, hogy a címzett elmúlt 18 éves. Átvételkor a címzett életkora ellenőrzésre kerül.

VIRÁG szállítási információ

AJÁNDÉKCSOMAG szállítási információ

Virágküldés és Ajándékküldés Magyarország: Bízza profikra!

Escada Virágküldés Magyarország egész területén akár a megrendelés napján is. Számos eshetőség van, amikor más városokban, vidéki falvakban élő rokonainkat vagy épp barátainkat szeretnénk felköszönteni, meglepni! Mindezt megtehetjük személyesen vagy épp közvetett formában is, egyik sem zárja ki a másikat. Persze ha szeretnénk személyesen is megjelenni, ha nem, minden esetben kiváló meglepetés lehet egy virágcsokor, virágkosár vagy ajándékcsomag, melyet az illető akkor kap, amikor a legkevésbé számít rá!

Mindehhez semmi másra nincs szükségünk, csupán egy országos virágküldéssel és ajándékküldéssel foglalkozó cégre, kiknek segítségével Magyarország egész területére szinte bárhová küldhetünk csokrokat. Fontos odafigyelnünk arra is, hogy a cég referenciái tanúskodjanak róla, pontosan, precízen és minden hibát mellőzve dolgoznak.

Ha szeretné egy olyan virágküldő szolgálat szolgáltatásait igénybe venni, amire bátran rábízhatja a Budapesti vagy országos virágküldést, akkor a legjobb helyen jár! Hatalmas kínálattal, pontos határidő betartással, és komoly szakmai tapasztalattal várjuk megkeresését! Kérdéseivel bátran forduljon hozzánk a megadott elérhetőségeinken, már 1999 óta foglalkozunk online virágküldéssel, így mosoly garantált.

Lepje meg családtagját, ismerőseit egy igazán szép és illatos ajándékkal, válassza Az Escada virágküldő és ajándékküldő szolgáltatást, akár a megrendelés napján is tudunk szállítani!

Hírlevél

Iratkozzon fel a kedvezményekért!

Nemzetközi virágküldés

Kérlek válaszd ki a célországot, ahova virágot küldesz.