Nutellás cake pop 15 db - csak Budapest

9 100 Ft
2023.12.04.

CSAK BUDAPESTEN ELÉRHETŐ


Nutella? Csoki? Itt vannak az új kedvencek, a Nutellás golyócskák! Tökéletes ízrobbanás egyetlen falatban. Ezek a finom golyócskák a legfinomabb belga csokoládé és a megunhatatlan Nutella egyedülálló kombinációját kínálják.
Minden golyócskát egy réteg belga csokoládé borít be, ami még gazdagabbá és ínycsiklandóbbá teszi.

A doboz 15 db cake pop-et tartalmaz és színes pálcikákkal készülnek.

Allergének 🛈
1, 3, 6, 7, 8


Válasszon a cake pop mellé virágot is.
VIRÁGCSOKOR | VIRÁGDOBOZ | VIRÁGKOSÁR


Tipp:

Hétvégi ünnepléshez, kérjen pénteki szállítást.

Szállítás:

  • Kiszállítás csak hétköznapokon.
  • A cake pop gondos csomagolással kerül szállításra, hogy az sértetlenül érkezzen meg a címzetthez.

A nutellás cake pop a tökéletes csemege a kávéhoz, a desszertekhez, vagy egyszerűen csak akkor, amikor valami édesre vágyna. Küldje el ajándékba és kápráztassa el szeretteit az ízorgia örömével!

Fontos információ

 A megjelenített képek eltérhetnek a valóságtól és bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek.

Az ár tartalmazza a csomagolást és a kísérőkártyát is.

A termék fantázianeve nem kerül feltüntetésre a kiszállított terméken.

Készlethiány esetén a hiányzó termékek, azonos minőségű termékkel kerülenk helyettesítésre.

+18 jelölt termékek illetve egyéb alkoholt tartalmazó csomagok/kiegészítő termék esetében -  a termék megrendelésével a vevő igazolja, hogy a címzett elmúlt 18 éves. Átvételkor a címzett életkora ellenőrzésre kerül.

VIRÁG szállítási információ

AJÁNDÉKCSOMAG szállítási információ

Virágküldés és Ajándékküldés Magyarország: Bízza profikra!

Escada Virágküldés Magyarország egész területén akár a megrendelés napján is. Számos eshetőség van, amikor más városokban, vidéki falvakban élő rokonainkat vagy épp barátainkat szeretnénk felköszönteni, meglepni! Mindezt megtehetjük személyesen vagy épp közvetett formában is, egyik sem zárja ki a másikat. Persze ha szeretnénk személyesen is megjelenni, ha nem, minden esetben kiváló meglepetés lehet egy virágcsokor, virágkosár vagy ajándékcsomag, melyet az illető akkor kap, amikor a legkevésbé számít rá!

Mindehhez semmi másra nincs szükségünk, csupán egy országos virágküldéssel és ajándékküldéssel foglalkozó cégre, kiknek segítségével Magyarország egész területére szinte bárhová küldhetünk csokrokat. Fontos odafigyelnünk arra is, hogy a cég referenciái tanúskodjanak róla, pontosan, precízen és minden hibát mellőzve dolgoznak.

Ha szeretné egy olyan virágküldő szolgálat szolgáltatásait igénybe venni, amire bátran rábízhatja a Budapesti vagy országos virágküldést, akkor a legjobb helyen jár! Hatalmas kínálattal, pontos határidő betartással, és komoly szakmai tapasztalattal várjuk megkeresését! Kérdéseivel bátran forduljon hozzánk a megadott elérhetőségeinken, már 1999 óta foglalkozunk online virágküldéssel, így mosoly garantált.

Lepje meg családtagját, ismerőseit egy igazán szép és illatos ajándékkal, válassza Az Escada virágküldő és ajándékküldő szolgáltatást, akár a megrendelés napján is tudunk szállítani!

Hírlevél

Iratkozzon fel a kedvezményekért!

Nemzetközi virágküldés

Kérlek válaszd ki a célországot, ahova virágot küldesz.