Világos - aquapack

17 550 Ft -tól
2024.06.17.

 Bizza ránk, mi megalkotjuk .

A végeredmény egy világos színvilágú csokor aquapack-ban.
Ugyan a kép illusztrációként szolgál, és a végeredményt virágkötőink fantáziája is befolyásolhatja - De igérjük a csokor Csodás lesz ;)

A képen is látható aquapack egy egyszerű, de praktikus csomagolás, amely révén a virágcsokor folyamatosan vízben van, megőrizve így frissességét. Nagyon praktikus szállítás közben vagy váza hiányában. 

  • Virágok: A csokorban megtalálhatók szezonális virágok
  • Összeállítás: Kiváló minőségű, friss világos színvilágú virágok
  • Méret: A képen látható virágcokor mérete kb. 30-35 cm magas.

🎁 Itt választhat a virág mellé AJÁNDÉKCSOMAGOT is.


Tipp a gondozáshoz:

Helyezze a virágcsokrot közvetlen napfénytől távol, hűvös és szellős helyre. Ne felejtse el, hogy minden nap kell cseréni a vizet a vázában és vissza kell vágni a virágszárat hogy a virágok minél tovább frissek maradjanak.

Szállítás:

  • Kiszállítás elérhető hétköznapokon és hétvégén is.
  • A virágdoboz gondos csomagolással kerül szállításra, hogy az sértetlenül érkezzen meg a címzetthez.

🌸 Szépség: A virágok egyszerűségükben is rendkívül vonzóak, bármilyen alkalom tökéletes kiegészítői.

Fontos információ

 A megjelenített képek eltérhetnek a valóságtól és bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek.

Az ár tartalmazza a csomagolást és a kísérőkártyát is.

A termék fantázianeve nem kerül feltüntetésre a kiszállított terméken.

Készlethiány esetén a hiányzó termékek/virágok, azonos minőségű termékkel/virágokkal kerülnek helyettesítésre. A megjelenített kiegészítő termék (pl.: váza, kosár, doboz, kaspó stb.) formája, színe, típusa is eltérhet, melynek helyettesítése a készlet függvényében megengedett.

+18 jelölt termékek illetve egyéb alkoholt tartalmazó csomagok/kiegészítő termék esetében -  a termék megrendelésével a vevő igazolja, hogy a címzett elmúlt nagykorú. Átvételkor a címzett életkora ellenőrzésre kerül.

VIRÁG szállítási információ

AJÁNDÉKCSOMAG szállítási információ

 

Virágküldés és Ajándékküldés Magyarország: Bízza profikra!

Escada Virágküldés Magyarország egész területén akár a megrendelés napján is. Számos eshetőség van, amikor más városokban, vidéki falvakban élő rokonainkat vagy épp barátainkat szeretnénk felköszönteni, meglepni! Mindezt megtehetjük személyesen vagy épp közvetett formában is, egyik sem zárja ki a másikat. Persze ha szeretnénk személyesen is megjelenni, ha nem, minden esetben kiváló meglepetés lehet egy virágcsokor, virágkosár vagy ajándékcsomag, melyet az illető akkor kap, amikor a legkevésbé számít rá!

Mindehhez semmi másra nincs szükségünk, csupán egy országos virágküldéssel és ajándékküldéssel foglalkozó cégre, kiknek segítségével Magyarország egész területére szinte bárhová küldhetünk csokrokat. Fontos odafigyelnünk arra is, hogy a cég referenciái tanúskodjanak róla, pontosan, precízen és minden hibát mellőzve dolgoznak.

Ha szeretné egy olyan virágküldő szolgálat szolgáltatásait igénybe venni, amire bátran rábízhatja a Budapesti vagy országos virágküldést, akkor a legjobb helyen jár! Hatalmas kínálattal, pontos határidő betartással, és komoly szakmai tapasztalattal várjuk megkeresését! Kérdéseivel bátran forduljon hozzánk a megadott elérhetőségeinken, már 1999 óta foglalkozunk online virágküldéssel, így mosoly garantált.

Lepje meg családtagját, ismerőseit egy igazán szép és illatos ajándékkal, válassza Az Escada virágküldő és ajándékküldő szolgáltatást, akár a megrendelés napján is tudunk szállítani!

Hírlevél

Iratkozzon fel a kedvezményekért!

Nemzetközi virágküldés

Kérlek válaszd ki a célországot, ahova virágot küldesz.