Kegyeleti dísz

Urnadíszek, ravataldíszek és tűzött kegyeleti virágok kiszállítása Budapesten és Magyarország egész területén
  • urnakoszorú vagy urnadísz: Urnás temetés esetén az urna fölé, vagy mellé helyezett kicsi, nagyon díszes koszorú vagy különleges virágdísz. A közvetlen hozzátartozók rendelik meg, a ravatal díszeként.
    Mérete kicsi: 25-30cm
  • ravataldísz: Általában fehér virágokból készülő asztaldísz, a ravatal feldíszítésére. Mérete: 30-90cm

Amennyiben nem tud személyesen részt venni, küldjön egy a gyönyörű kegyeleti díszt.
Budapest össszes temetőjébe és Magyaroszágon szinte bárhová vállalunk kiszállításokat.

Amennyiben TEMETÉSI KOSZORÚ, SÍRCSOKOR vagy RÉSZVÉT CSOKOR kiszállítását szeretné, kérjük kattintson a megfelelő linkre.

Koszorúink és sírcsokraink árai tartalmazzák a kegyeleti szalagot is.
Temetőbe, ravatalozásra küldött halotti koszorúk, sírcsokrok esetében Kérjük olvassa el a TEMETÉSI SZÁLLÍTÁSI TÁJÉKOZTATÓT.

 

Virágküldés és Ajándékküldés Magyarország: Bízza profikra!

Escada Virágküldés Magyarország egész területén akár a megrendelés napján is. Számos eshetőség van, amikor más városokban, vidéki falvakban élő rokonainkat vagy épp barátainkat szeretnénk felköszönteni, meglepni! Mindezt megtehetjük személyesen vagy épp közvetett formában is, egyik sem zárja ki a másikat. Persze ha szeretnénk személyesen is megjelenni, ha nem, minden esetben kiváló meglepetés lehet egy virágcsokor, virágkosár vagy ajándékcsomag, melyet az illető akkor kap, amikor a legkevésbé számít rá!

Mindehhez semmi másra nincs szükségünk, csupán egy országos virágküldéssel és ajándékküldéssel foglalkozó cégre, kiknek segítségével Magyarország egész területére szinte bárhová küldhetünk csokrokat. Fontos odafigyelnünk arra is, hogy a cég referenciái tanúskodjanak róla, pontosan, precízen és minden hibát mellőzve dolgoznak.

Ha szeretné egy olyan virágküldő szolgálat szolgáltatásait igénybe venni, amire bátran rábízhatja a Budapesti vagy országos virágküldést, akkor a legjobb helyen jár! Hatalmas kínálattal, pontos határidő betartással, és komoly szakmai tapasztalattal várjuk megkeresését! Kérdéseivel bátran forduljon hozzánk a megadott elérhetőségeinken, már 1999 óta foglalkozunk online virágküldéssel, így mosoly garantált.

Lepje meg családtagját, ismerőseit egy igazán szép és illatos ajándékkal, válassza Az Escada virágküldő és ajándékküldő szolgáltatást, akár a megrendelés napján is tudunk szállítani!

Hírlevél

Iratkozzon fel a kedvezményekért!

Nemzetközi virágküldés

Kérlek válaszd ki a célországot, ahova virágot küldesz.