AJÁNDÉKKÜLDÉS szállítási információk

Általános szállítási információk - ajándékcsomag:

Az ajándékcsomagok, levehető tetejű prémium díszdobozban és kézzel készített szatén bokréta masnival kerülnek csomagolásra. Az ár tartalmazza a csomagolást és a kísérőkártyát is.

Termékeink kis tételszámú kézműves termékek.
Készlethiány esetén a hiányzó terméket, azonos minőségű termékkel helyettesítjük.

Minőségbiztosítási okokból a nyári hónapokban a csokoládé termékeket kizárólag Budapesten belül tudjuk szállítani. Országos szállítás esetén bizonyos termékek helyettesítésre kerülnek.

CSOMAG OPCIÓK:

 • ORSZÁGOS MUNKANAPOKON csomagküldés

A munkanapokon 11 óráig beérkezett és fizetett rendelések legkorábban a rendelést követő munkanapon, a 11 óra után beérkezett küldemények a rendelés leadását követő 2. munkanapon kézbesíthetők, 9:00 és 17:00 óra között. Ezen csomagok kiszállítása nem kérhető pontos időpontra, kizárólag a kért napon (munkanaphoz igazítva) történő kiszállítás biztosított.

Az ajándékcsomagok kizárólag munkanapokon kerülnek kézbesítésre.

Ajándékcsomag és virág termék együttes rendelése esetén a két termék külön kerül kiszállításra.

Vidékre szállítás esetén előfordulhat (ritkán) 1-2 napos eltérés, de erről megrendelőink értesítést kapnak.
A csomagok szállítását külső futárszolgálat végzi, melynek szállítási feltételei az irányadók.*

 • BUDAPEST EXPRESSZ MUNKANAPOKON csomagküldés

Jelenleg az expressz kiszállítás szünetel, de VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT, hogy kérésére pontos információt tudjunk adni.

A csomag, a munkanapokon 13 óráig beérkezett és fizetett rendelések esetén akár még ugyanazon a munkanapon is kézbesíthető. Ezen csomagok kiszállítása nem kérhető pontos időpontra, kizárólag a kért napon történő kiszállítás biztosított.

Hétvégi és aznapi kiszállításhoz kérjük, a megrendelés előtt vegye fel velünk a kapcsolatot.
Amennyiben az ajándékcsomag és virág termékek egy időben való kiszállítását kérné, a megrendelés előtt kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

A megrendelés leadásával a megrendelő elfogadja és igazolja, hogy az alkohol tartalmú csomagok  címzett és/vagy átvevője elmúlt 18 éves. A megrendelő elfogadja, hogy amennyiben az alkoholos italt tartalmazó ajándékcsomagot nem tudja 18 éven felüli személy átvenni, úgy az nem kerül átadásra. Kétség esetén a kézbesíthető kérheti az címzett és/vagy átvevő életkorának igazolását. 18 év alatti személynek alkoholos italt tartalmazó csomag nem adható át.  Ilyen esetekben az újbóli kiszállítás csak további szállítási költség kiegyenlítése után lehetséges.

Az ajándékcsomag átvételekor, a címzett/átvevő aláírásával igazolja, hogy a küldeményt sérülésmentesen és hiánytalanul átvette. 

Az estleges minőségi vagy mennyiségi kifogás esetén kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Amennyiben;

 • a megadott címen a személyes kézbesítés nem lehetséges, de harmadik fél (pl.: családtag, szomszéd, recepciós, munkatárs stb.) bevonásával biztosított a kézbesítés, úgy az átadható és a megrendelés teljesítettnek tekintendő.
 • a megrendelt termék/termékek átvétele visszautasításra kerül, úgy a megrendelést teljesítettnek tekintjük és átvételéről a megrendelő gondoskodik.
 • a kiszállítás napján 15 óráig, sem a címzett, sem a megrendelő nem elérhető a megadott elérhetőségek alapján, úgy a meghiúsult kézbesítés miatt az esetleges minőségromlás illetve a határidők be nem tartásáért a szolgáltatást biztosító felek nem felelősek.


Ajándékküldés Budapesten és Magyarországon

Koronavírus tájékoztató

Kiemelt figyelemmel követjük a koronavírussal kapcsolatos helyzetet és igyekszünk mindent megtenni azért, hogy a jeles alkalmak így se maradjanak el.

Az ajándékcsomag házhozszállítás Magyarországon továbbra is minden településére teljesíthető. Változások azonban történtek a szállítási feltételekben melyről, az alábbiakban tájékozódhat. 

 • Az ajándékcsomagok összeállítása jelenleg készletről és rapszódikus beszerzéssel üzemel. Így a csomag összetételében cserék előfordulhatnak, de az eredetihez hasonlóval (jelleg, minőség, érték) kerül helyettesítésre.
 • Rendszerünk továbbra is automatikus felajánlja kiválasztásra, hogy mikor történjen meg a kiszállítás, amelyet amennyire lehetséges tartunk.
 • Az ajándékcsomagok kizárólag munkanapokon, 9:00 és 17:00 óra között kerülnek kézbesítésre.
 • Ajándékcsomag és virág termék együttes rendelése esetén a két termék külön kerül kiszállításra.
 • Kórházak, karantén alatt álló illetve ideiglenesen bezárt intézményekbe, munkahelyekre nem tudunk rendelést teljesíteni.
 • A leadott megrendelésekkel kapcsolatos szállítási probléma esetén, felvesszük Önnel a kapcsolatot.
 • ÉRINTÉSMENTES szállítás.

Bevezetésre került az ÉRINTÉSMENTES átvétel, így már nem szükséges az átvételkor aláírni és lehetőség szerint a virág- és ajándék átadása is közvetlen érintkezés nélkül történik. Ezért is fontos és kérjük, hogy minden szállítás adatot pontosan adjon meg illetve minden olyan egyéb információt, ami a szállítást ebben is segítheti.
Van lehetőség arra, hogy külön extra biztonságos kézbesítést kérjen. Ebben az esetben a címzettel előre egyeztetve, egy megadott helyen fogja hagyni a futár a küldeményt (pl. kertkapuban, ajtóban előtt stb.)
A megrendelés leadásánál kérjük, a „Kiszállítást segítő megjegyzés/információ” mezőbe írja be.A szállítások rendjében történő változásokról azonnal tájékoztatjuk!

Amennyiben kérése, kérdése van, kérjük, keresse ügyfélszolgálatunkat a visszajelzes@escadaviragkuldes.hu email címen vagy egyéb elérhetőségeink egyikén.

Megértését és együttműködését köszönjük!

Figyeljünk egymásra, vigyázzunk egymásra!
Az Escada Virág Csapat