CSOMAGKÜLDÉS szállítási információk

Csomag opciók fontos szállítási információi:

Az ajándékcsomagok, levehető tetejű prémium díszdobozban és kézzel készített szatén bokréta masnival kerülnek csomagolásra. Az ár tartalmazza a csomagolást és a kísérőkártyát is.

Termékeink kis tételszámú kézműves termékek.
Készlethiány esetén a hiányzó terméket, azonos minőségű termékkel helyettesítjük.

Minőségbiztosítási okokból a nyári hónapokban a csokoládé termékeket kizárólag Budapesten belül tudjuk szállítani. Országos szállítás esetén bizonyos termékek helyettesítésre kerülnek.

CSOMAG OPCIÓK:

 • Csomag (virág nélkül) – ORSZÁGOS (csak dátumra, munkanapokon)

  A csomag kiszállítása az ország egész területére, a munkanapokon 11 óráig beérkezett és fizetett rendelések esetén legkorábban a rendelést követő munkanapon kézbesíthető 9:00 és 17:00 óra között. Ezen csomagok kiszállítása nem kérhető pontos időpontra, kizárólag a kért napon történő kiszállítás biztosított. Ennél az opciónál a hétvégi kiszállítás nem lehetséges

  Hétvégi házhoz szállításhoz válassza a ’Csomag Budapest’ vagy 'Csomag és Virág' opciót.

  Vidékre szállítás esetén előfordulhat (ritkán) 1-2 napos eltérés, de erről megrendelőink értesítést kapnak.
  A szállítást  a DPD futárszolgálat végzi. A csomagküldés és kézbesítés esetében a DPD szállítási feltételei az irányadók.
   
 • Csomag és Virág – ORSZÁGOS (hétfőtől - vasárnapig)

  Az ajándékcsomag és a virág együttesen, azonos időben kerül kiszállításra. A megrendelt termékeket a kért napon, a kért időpontban szállítjuk. (az ide vonatkozó ÁSZF pontja érvényes) A csomag és virág kiszállítása az ország egész területére, a munkanapokon 11 óráig beérkezett és fizetett rendelések esetén legkorábban a rendelést követő 3. munkanapon kézbesíthető.

  Vidékre szállítás esetén előfordulhat (ritkán) 1-2 napos eltérés, de erről megrendelőink értesítést kapnak.

   
 • Csomag – BUDAPEST (hétfőtől - vasárnapig)

  Az ajándékcsomag virággal és virág nélkül is rendelhető. Amennyiben virággal együtt kerül megrendelésre, úgy azok azonos időben kerülnek kiszállításra. A megrendelt termékeket a kért napon, a kért időpontban szállítjuk. (az ide vonatkozó ÁSZF pontja érvényes) A csomag és virág kiszállítása, a munkanapokon 11 óráig beérkezett és fizetett rendelések esetén legkorábban a rendelést követő munkanapon kézbesíthető.

  Budapesti azonnali szállítás, a rendelést követően felvesszük önnel a kapcsolatot és a készlet függvényében tájékoztatjuk, hogy megoldható-e az azonnali kiszállítás. Vegye fel velünk a kapcsolatot, amennyiben a megrendelés előtt egyeztetne az aznapi kiszállítással kapcsolatban.

 

A megrendelés leadásával a megrendelő elfogadja és igazolja, hogy az alkohol tartalmú csomagok  címzett és/vagy átvevője elmúlt 18 éves. A megrendelő elfogadja, hogy amennyiben az alkoholos italt tartalmazó ajándékcsomagot nem tudja 18 éven felüli személy átvenni, úgy az nem kerül átadásra. Kétség esetén a kézbesíthető kérheti az címzett és/vagy átvevő életkorának igazolását. 18 év alatti személynek alkoholos italt tartalmazó csomag nem adható át.  Ilyen esetekben az újbóli kiszállítás csak további szállítási költség kiegyenlítése után lehetséges.

Az ajándékcsomag átvételekor, a címzett/átvevő aláírásával igazolja, hogy a küldeményt sérülésmentesen és hiánytalanul átvette. 

Az estleges minőségi vagy mennyiségi kifogás esetén kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Amennyiben;

 • a megadott címen a személyes kézbesítés nem lehetséges, de harmadik fél (pl.: családtag, szomszéd, recepciós, munkatárs stb.) bevonásával biztosított a kézbesítés, úgy az átadható és a megrendelés teljesítettnek tekintendő.
 • a megrendelt termék/termékek átvétele visszautasításra kerül, úgy a megrendelést teljesítettnek tekintjük és átvételéről a megrendelő gondoskodik.
 • a kiszállítás napján 15 óráig, sem a címzett, sem a megrendelő nem elérhető a megadott elérhetőségek alapján, úgy a meghiúsult kézbesítés miatt az esetleges minőségromlás illetve a határidők be nem tartásáért a szolgáltatást biztosító felek nem felelősek.


Ajándékküldés Budapesten és Magyarországon