Használat

Rendelés, nyitvatartás

Az interneten keresztül legyen az éjjel vagy nappal, Ön bármikor rendelhet virágküldést! A ügyfélszolgálatunk nyitvatartását megpróbáltuk az Ön igényeihez igazítani, így a rendeléseket a következő időszakokban teljesítjük:

• Hétfő – Péntek                                                        10:00 - 19:00
• Szombat                                                                  10:00 - 14:00
• Vasárnap és ünnepnap                                        10:00 - 12:00

A nyitvatartási időszakon kívül rendelt csokrokat az azt követő napon nyitástól számítva szállítjuk.

Regisztráció, Belépés, Rendelés

Amennyiben első alkalommal látogatja meg honlapunkat, úgy Önnek először regisztrálnia lehet. A ’Regisztráció’ menüpontra kattintva kell meghatároznia azonosítóját és jelszavat illetve néhány személyes adatot (pl.: név, e-mail cím, stb.) Adatait a későbbiekben is ellenőrizheti és módosíthatja, ha a ’Profil’ menüpontra kattint. Regisztrálnia csak egyszer szükséges, hiszen jövőbeli látogatásai során a rendszer csak az azonosítóját és jelszavát kéri majd.

Vásárlásához a főoldalunkon található menüpontok (baloldali menüsor, felső legördülő menüsor) közül választhat megfelelő virágcsokrot, növényt, ajándékot, kegyeleti virágot vagy kiegészítőt.
A választott oldalon nézheti meg aktuális ajánlatainkat és a képekre kattintva tekintheti meg a termékeket illetve olvashat azokról részletes információt.
Amennyiben megtalálta az Önnek megfelelő terméket, úgy azok méretét is meghatározhatja és a ’Kosárba’ gombra kattintva teheti be megrendelésébe. Ezután a rendszer megmutatja Önnek a bevásárló kosara tartalmat, amelyben módosíthatja a mennyiséget, törölheti megrendelését vagy tovább léphet a 'pénztárba'.
Kosara tartalmát folyamatosan nyomon követheti és módosíthatja.

A ’Pénztár’ gombra kattintva kezdheti meg tényleges vásárlását, s ott adhatja meg a következő adatokat;

• Az üdvözlőkártya szövege

• az Ön elérhetősége

• a címzett elérhetősége

• a szállítási címet és időpont

• a számlázási cím,

• a fizetési mód

Ezen az oldalon további információkat kap a választott termékekről és azok áráról, így Ön ellenőrizni tudja, hogy minden az Ön igényeinek megfelelően fog alakulni! Amennyiben valamely mezőt hibásan tölti ki, úgy a rendszer hibaüzenetet küld, s azt a lap tetején hibás mezővel és pirossal jelöli ki!

A fizetési mód kiválasztása után, rendszerünk tájékoztatja Önt az összes fontos információról és teendőről a fizetéssel kapcsolatosan, melyet e-mail-ben is elküld.

A bankkártyás fizetési mód kiválasztása után, a ’Tovább’ gombra kattintva az SimplePay hitelkártya elfogadó lapjára kerül, ahol bankkártyájának adatai alapján tudja a megrendelt termékek értékét kiegyenlíteni.

Amire szüksége lesz;

• A kártya lejárati dátuma (hónap/év)
• Érvényesítési kód – CVC2/CVV2 (A kártya hátoldalán, az aláírás csíkon szereplő szám utolsó három számjegye.Amennyiben az Ön kártyáján nem szerepel ilyen kód, a fizető oldalon található, erre vonatkozó mezőt legyen szíves üresen hagyni!)

Az SimplePay hitelkártya elfogadó lapján megadott adatokat a SimplePay kezeli, a FlorAwesome Kft.- nek ehhez hozzáférése nincs!

Szállítási mód és Szállítási idő

Szállítóink az Ön által rendelt termékeket kifogástalan állapotban juttatják el a címzetthez s biztosítjuk, hogy megjelenésük és modoruk méltóképpen takarja minőségi szolgáltatásunkat. 

A szállítások idejét nincs módunkban pontosan teljesíteni, kivételt képeznek az esküvői illetve kegyeleti megrendelések. Budapest és vonzáskörzetében, vidékre és külföldre csak napra meghatározott időpontra tudjuk a csokrok kézbesítését vállalni, pontos időpontra meghatározva nem. Természetesen kivételt képeznek itt is az esküvői illetve kegyeleti megrendelések.

Budapest és vonzáskörzetében a kiszállítások ideje megegyezik az Escada Virágküldő Szolgálat nyitvatartási idejével. Hosszú nyitvatartási időnk és hétvégi nyitva tartásunk lehetővé teszi Önnek, hogy kora reggeltől késő estig küldhesse el csokrait.

Munkaidőn kívül, előzetes egyeztetés után felár ellenében vállalunk kézbesítést. Kérjük, ezt minden esetben munkatársainkkal szíveskedjen egyeztetni a +36 30 933-9570 vagy +36 30 8632297  telefonszámon.

Több csokor egy időben és egy címre kért szállításánál Önnek csak egyszeri szállítási díjat kell kifizetnie.

Fizetési módok

Bankkártya

Webáruházunk részére a SimplePay biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadó rendszere által. Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk a SimplePay biztonságos fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruház oldalán.

Az internetes áruház az Ön kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának  semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet!

Kérjük, készítse elő kártyáját! A bankkártyával történő fizetéshez az alábbi adatokra lesz szüksége:

• Kártyaszám (A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, 13-19 jegyű szám.)

• Lejárati dátum (A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, hh/éé formátumú szám.)

• Érvényesítési kód (A kártya hátlapján az aláírási panelen található számsor utolsó három jegye {CVV2, vagy CVC2}. Amennyiben az Ön kártyáján nem szerepel ilyen kód, a fizető oldalon található, erre vonatkozó mezőt legyen szíves üresen hagyni!)

Áruházunkban az alábbi kártya típusokkal fizethet:

• Visa (dombornyomott)

• MasterCard (dombornyomott)

• American Express (dombornyomott)

• Electron (nem dombornyomott) Ezen kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg, hogy lehetővé teszi-e a kártya internetes használatát. Amennyiben az Ön Electron kártyáját kibocsátó bank engedélyezte az interneten való kártyahasználatot, Ön természetesen fizethet kártyájával internetes áruházunkban. Pontos információért kérjük, forduljon a kártyáját kibocsátó bankhoz! Az OTP Bank által kibocsátott kártyák természetesen elfogadhatók.

• Maestro A SimplePay internetes fizetőfelületén bármely bank által kibocsátott Maestro kártya elfogadható.

Az elfogadás feltétele, hogy az Ön kártyáját kibocsátó bank is támogassa a Maestro kártyák e-commerce tranzakciókra történő felhasználhatóságát. Kérjük, konzultáljon a bankjával!

Az internetes kártyaelfogadás biztonságának további növelése érdekében az SimplePay bevezette a Verified by Visa/MasterCard Secure Code (VbV/MSC) szolgáltatást. A szolgáltatás lényege, hogy a kártyabirtokos részére a fizetésre használt kártyát kibocsátó bank megad valamilyen plusz azonosítási lehetőséget, amely a tranzakció során ellenőrzésre kerül, és egyértelműen azonosítja a kártyát használó személyt.

Amennyiben az Ön kártyáját kibocsátó banknál nem elérhető a VbV/MSC szolgáltatás, vagy Ön azt nem igényelte, a fizetési folyamat nem változik. A webáruház átirányítja Önt a SimplePay oldalára, ahol megadja kártyájának adatait (kártyaszám, lejárati dátum, érvényesítési kód), és megtörténik a vásárolt áruk/szolgáltatások ellenértékének kiegyenlítése.

Amennyiben az Ön bankja rendelkezik a VbV/MSC szolgáltatással, és Ön ezt igénybe veszi, a fizetési tranzakció folyamata megváltozik.

Kártyája adatait (kártyaszám, lejárati dátum, érvényesítési kód) továbbra is a SimplePay fizetőfelületén kell megadnia. Ezt követően azonban a Bank automatikusan átirányítja Önt a kártyáját kibocsátó bank megfelelő oldalára, ahol végre kell hajtania az azonosítási eljárást.

A sikeres azonosítást követően a fizetési tranzakció folytatódik, Ön értesítést kap a tranzakció sikerességéről, és visszairányításra kerül a webáruházi felületre.

Amennyiben az azonosítást nem tudja végrehajtani, a tranzakció sikertelenül zárul.

PayPal  fizetési lehetőség

A PayPal™ egy készpénzmentes pénzforgalmi szolgáltatásokat nyújtó pénzügyi intézet, mely az elektronikus kereskedelemre szakosodott.
A PayPal™ elektronikus számlát vezet ügyfelei részére, melyet azok hitelkártyás fizetéssel, banki átutalással vagy inkasszómegbízással tölthetnek fel lakossági vagy céges bankszámlájukról.
Internetes vásárlások során nem kell bizalmas hitelkártya- vagy számlaadatokat megadni ill. továbbítani, hanem a PayPal felhasználói név valamint a jelszó megadása elegendő a fizetés lebonyolításához.
Egyszerű, gyors, biztonságos, népszerű, olcsó, hasznos és elterjedt.

A PayPal™ fizetési tranzakció folyamata:

Amikor a webáruházunkban kiválasztott terméket/termékeket szeretné kifizetni, a fizetés utolsó fázisában átléptetjük a PayPal™ oldalára, ahol két lehetősége van:

 • Ha már rendelkezik PayPal fiókkal, csak be kell lépnie PayPal™ felhasználói nevével (ez az e-mail címe) és jelszavával, majd a fizetés részleteinek áttekintése után jóvá kell hagynia azt.
 • Ha még nem rendelkezik PayPal fiókkal, akkor először létre kell hoznia egyet. PayPal™ fiók létrehozásakor néhány alapadaton felül dombornyomásos bankkártyájának adatait kell megadni.

Amennyiben arra kíváncsi, hogy hogyan lehet egy PayPal felhasználói fiókot létrehozni, kattintson a ​http://www.paypal.com oldalra.

PayPal fiók létrehozásakor bankkártyája adatait nyugodtan megadhatja, hiszen a bankkártyához tartozó számlát a PayPal csak akkor terheli meg, ha PayPal egyenlege nem nyújt fedezetet a kívánt szolgáltatás kifizetéséhez.  

Banki átutalás

Banki átutalással történő vásárlások esetén, a csokor kiszállítására csak az ellenérték bankszámlánkra történő megérkezése után van lehetőség. A belföldi banki átutalás átfutási ideje átlagosan 1 munkanap.

 • A cég megnevezése: FlorAwesome  Kft.
 • A cég székhelye: 1116. Budapest, Torma u. 6.
 • Számlaszám
 • Forint (HUF) átutalás esetén:

  Kedvezményetett neve:      FlorAwesome Kft.
  Bank:                                      OTP Bank Nyrt.
  Bankszámla szám:              11711003-20011363-00000000
  IBAN:                                      HU 06 11711003-20011363-00000000
  SWIFT:                                   OTPVHUHB

 • Euro (EUR) átutalás esetén:

  Kedvezményetett neve:      FlorAwesome Kft.
  Bank:                                      OTP Bank Nyrt
  Bankszámla szám:              11763110-34051881-00000000
  IBAN:                                      HU 18 11763110-34051881-00000000
  SWIFT:                                   OTPVHUHB

Kérjük, ügyeljen arra, hogy az összeg a kiszállítás előtt 12 órával megérkezzen, hogy pontosan szállíthassuk ki a megrendelt terméket!

Minőségi Garancia

Az Escada Virágszalon és Virágküldő Szolgálat alapvető üzleti stratégiája a minőség biztosítása. Ez alapján szerezzük be, készítjük el és szállítjuk ki az Ön által rendelt virágcsokrot, kiegészítőt vagy ajándékot. 

Szolgáltatásainkkal és termékeinkkel a kimondott és kimondatlan elvárásoknak szeretnénk megfelelni, amelyet az elmúlt évek vásárlóinak elégedettsége, törzsvásárlóink hűsége és a több ezer ízlésesen és szakértelemmel elkészített virágcsokor hűen tükröz.

A virágküldés folyamata több ellenőrzési ponton megy keresztül egészen a beszerzéstől a kézbesítésig, melyek alapján garantálni tudjuk virágaink minőségét és frissességét. Virágainkat hazai termelőktől és a hollandiai virágtőzsdéről (Aalsmeer) szerezzük be.