Használat

Rendelés teljesítése, nyitvatartás

Az interneten keresztül legyen az éjjel vagy nappal, Ön bármikor rendelhet virágküldést!
A  rendeléseket a következő időszakokban teljesítjük:

• Hétfő – Péntek                                                        08:00 - 18:00
• Szombat                                                                  08:00 - 14:00
 

Nyitvatartás:

 • Hétfő – Péntek                                     09:00 - 16:00
 • Szombat                                               10:00 - 13:00
 • Vasárnap és ünnepnap                         ZÁRVA

A nyitvatartási időszakon kívül rendelt csokrokat az azt követő napon nyitástól számítva szállítjuk.

Regisztráció, Belépés, Rendelés

Amennyiben első alkalommal látogatja meg honlapunkat, úgy Önnek először regisztrálnia lehet. A ’Regisztráció’ menüpontra kattintva kell meghatároznia azonosítóját és jelszavat illetve néhány személyes adatot (pl.: név, e-mail cím, stb.) Adatait a későbbiekben is ellenőrizheti és módosíthatja, ha a ’Profil’ menüpontra kattint. Regisztrálnia csak egyszer szükséges, hiszen jövőbeli látogatásai során a rendszer csak az azonosítóját és jelszavát kéri majd.

Vásárlásához a főoldalunkon található menüpontok (baloldali menüsor, felső legördülő menüsor) közül választhat megfelelő virágcsokrot, növényt, ajándékot, kegyeleti virágot vagy kiegészítőt.
A választott oldalon nézheti meg aktuális ajánlatainkat és a képekre kattintva tekintheti meg a termékeket illetve olvashat azokról részletes információt.
Amennyiben megtalálta az Önnek megfelelő terméket, úgy azok méretét is meghatározhatja és a ’Kosárba’ gombra kattintva teheti be megrendelésébe. Ezután a rendszer megmutatja Önnek a bevásárló kosara tartalmat, amelyben módosíthatja a mennyiséget, törölheti megrendelését vagy tovább léphet a 'pénztárba'.
Kosara tartalmát folyamatosan nyomon követheti és módosíthatja.

A ’Pénztár’ gombra kattintva kezdheti meg tényleges vásárlását, s ott adhatja meg a következő adatokat;

• Az üdvözlőkártya szövege

• az Ön elérhetősége

• a címzett elérhetősége

• a szállítási címet és időpont

• a számlázási cím,

• a fizetési mód

Ezen az oldalon további információkat kap a választott termékekről és azok áráról, így Ön ellenőrizni tudja, hogy minden az Ön igényeinek megfelelően fog alakulni! Amennyiben valamely mezőt hibásan tölti ki, úgy a rendszer hibaüzenetet küld, s azt a lap tetején hibás mezővel és pirossal jelöli ki!

A fizetési mód kiválasztása után, rendszerünk tájékoztatja Önt az összes fontos információról és teendőről a fizetéssel kapcsolatosan, melyet e-mail-ben is elküld.

A bankkártyás fizetési mód kiválasztása után, a ’Tovább’ gombra kattintva az SimplePay hitelkártya elfogadó lapjára kerül, ahol bankkártyájának adatai alapján tudja a megrendelt termékek értékét kiegyenlíteni.

Amire szüksége lesz;

• A kártya lejárati dátuma (hónap/év)
• Érvényesítési kód – CVC2/CVV2 (A kártya hátoldalán, az aláírás csíkon szereplő szám utolsó három számjegye.Amennyiben az Ön kártyáján nem szerepel ilyen kód, a fizető oldalon található, erre vonatkozó mezőt legyen szíves üresen hagyni!)

Az SimplePay hitelkártya elfogadó lapján megadott adatokat a SimplePay kezeli, a FlorAwesome Kft.- nek ehhez hozzáférése nincs!

Szállítási mód és Szállítási idő

Szállítóink az Ön által rendelt termékeket kifogástalan állapotban juttatják el a címzetthez s biztosítjuk, hogy megjelenésük és modoruk méltóképpen takarja minőségi szolgáltatásunkat. 

A szállítások idejét nincs módunkban pontosan teljesíteni, kivételt képeznek az esküvői illetve kegyeleti megrendelések.

Fizetési módok

Bankkártya

Webáruházunk részére a SimplePay biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadó rendszere által. Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk a SimplePay biztonságos fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruház oldalán.

Az internetes áruház az Ön kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának  semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet!

Kérjük, készítse elő kártyáját! A bankkártyával történő fizetéshez az alábbi adatokra lesz szüksége:

• Kártyaszám (A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, 13-19 jegyű szám.)

• Lejárati dátum (A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, hh/éé formátumú szám.)

• Érvényesítési kód (A kártya hátlapján az aláírási panelen található számsor utolsó három jegye {CVV2, vagy CVC2}. Amennyiben az Ön kártyáján nem szerepel ilyen kód, a fizető oldalon található, erre vonatkozó mezőt legyen szíves üresen hagyni!)

Áruházunkban az alábbi kártya típusokkal fizethet:

• Visa

• MasterCard

• Electron (nem dombornyomott) Ezen kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg, hogy lehetővé teszi-e a kártya internetes használatát. Amennyiben az Ön Electron kártyáját kibocsátó bank engedélyezte az interneten való kártyahasználatot, Ön természetesen fizethet kártyájával internetes áruházunkban. Pontos információért kérjük, forduljon a kártyáját kibocsátó bankhoz! Az OTP Bank által kibocsátott kártyák természetesen elfogadhatók.

• Maestro A SimplePay internetes fizetőfelületén bármely bank által kibocsátott Maestro kártya elfogadható.

Az elfogadás feltétele, hogy az Ön kártyáját kibocsátó bank is támogassa a Maestro kártyák e-commerce tranzakciókra történő felhasználhatóságát. Kérjük, konzultáljon a bankjával!

Az internetes kártyaelfogadás biztonságának további növelése érdekében az SimplePay bevezette a Verified by Visa/MasterCard Secure Code (VbV/MSC) szolgáltatást. A szolgáltatás lényege, hogy a kártyabirtokos részére a fizetésre használt kártyát kibocsátó bank megad valamilyen plusz azonosítási lehetőséget, amely a tranzakció során ellenőrzésre kerül, és egyértelműen azonosítja a kártyát használó személyt.

Amennyiben az Ön kártyáját kibocsátó banknál nem elérhető a VbV/MSC szolgáltatás, vagy Ön azt nem igényelte, a fizetési folyamat nem változik. A webáruház átirányítja Önt a SimplePay oldalára, ahol megadja kártyájának adatait (kártyaszám, lejárati dátum, érvényesítési kód), és megtörténik a vásárolt áruk/szolgáltatások ellenértékének kiegyenlítése.

Amennyiben az Ön bankja rendelkezik a VbV/MSC szolgáltatással, és Ön ezt igénybe veszi, a fizetési tranzakció folyamata megváltozik.

Kártyája adatait (kártyaszám, lejárati dátum, érvényesítési kód) továbbra is a SimplePay fizetőfelületén kell megadnia. Ezt követően azonban a Bank automatikusan átirányítja Önt a kártyáját kibocsátó bank megfelelő oldalára, ahol végre kell hajtania az azonosítási eljárást.

A sikeres azonosítást követően a fizetési tranzakció folytatódik, Ön értesítést kap a tranzakció sikerességéről, és visszairányításra kerül a webáruházi felületre.

Amennyiben az azonosítást nem tudja végrehajtani, a tranzakció sikertelenül zárul.

PayPal  fizetési lehetőség

A PayPal™ egy készpénzmentes pénzforgalmi szolgáltatásokat nyújtó pénzügyi intézet, mely az elektronikus kereskedelemre szakosodott.
A PayPal™ elektronikus számlát vezet ügyfelei részére, melyet azok hitelkártyás fizetéssel, banki átutalással vagy inkasszómegbízással tölthetnek fel lakossági vagy céges bankszámlájukról.
Internetes vásárlások során nem kell bizalmas hitelkártya- vagy számlaadatokat megadni ill. továbbítani, hanem a PayPal felhasználói név valamint a jelszó megadása elegendő a fizetés lebonyolításához.
Egyszerű, gyors, biztonságos, népszerű, olcsó, hasznos és elterjedt.

A PayPal™ fizetési tranzakció folyamata:

Amikor a webáruházunkban kiválasztott terméket/termékeket szeretné kifizetni, a fizetés utolsó fázisában átléptetjük a PayPal™ oldalára, ahol két lehetősége van:

 • Ha már rendelkezik PayPal fiókkal, csak be kell lépnie PayPal™ felhasználói nevével (ez az e-mail címe) és jelszavával, majd a fizetés részleteinek áttekintése után jóvá kell hagynia azt.
 • Ha még nem rendelkezik PayPal fiókkal, akkor először létre kell hoznia egyet. PayPal™ fiók létrehozásakor néhány alapadaton felül dombornyomásos bankkártyájának adatait kell megadni.

Amennyiben arra kíváncsi, hogy hogyan lehet egy PayPal felhasználói fiókot létrehozni, kattintson a ​http://www.paypal.com oldalra.

PayPal fiók létrehozásakor bankkártyája adatait nyugodtan megadhatja, hiszen a bankkártyához tartozó számlát a PayPal csak akkor terheli meg, ha PayPal egyenlege nem nyújt fedezetet a kívánt szolgáltatás kifizetéséhez.  

Banki átutalás

Banki átutalással történő vásárlások esetén, a csokor kiszállítására csak az ellenérték bankszámlánkra történő megérkezése után van lehetőség. A belföldi banki átutalás átfutási ideje átlagosan 1 munkanap.

 • A cég megnevezése: FlorAwesome  Kft.
 • A cég székhelye: 1116. Budapest, Torma u. 6.
 • Számlaszám
 • Forint (HUF) átutalás esetén:

  Kedvezményetett neve:      FlorAwesome Kft.
  Bank:                                      OTP Bank Nyrt.
  Bankszámla szám:              11711003-20011363-00000000
  IBAN:                                      HU 06 11711003-20011363-00000000
  SWIFT:                                   OTPVHUHB

 • Euro (EUR) átutalás esetén:

  Kedvezményetett neve:      FlorAwesome Kft.
  Bank:                                      OTP Bank Nyrt
  Bankszámla szám:              11763110-34051881-00000000
  IBAN:                                      HU 18 11763110-34051881-00000000
  SWIFT:                                   OTPVHUHB

Kérjük, ügyeljen arra, hogy az összeg a kiszállítás előtt 12 órával megérkezzen, hogy pontosan szállíthassuk ki a megrendelt terméket!