Online fizetés

Web áruházunk, ESCADAviragkuldes.hu részére az OTP Bank Nyrt. biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadó rendszere által. Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk az OTP Bank fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a FlorAwesome Kft. webáruház oldalán.

ESCADAviragkuldes.hu internetes áruház az Ön kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának  semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet!

A bankkártyával történő fizetéshez az alábbi adatokra lesz szüksége:

• Kártyaszám (A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, 13-19 jegyű szám.)
• Lejárati dátum (A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, hh/éé formátumú szám.)
• Érvényesítési kód (A kártya hátlapján az aláírási panelen található számsor utolsó három jegye {CVV2, vagy CVC2}. Amennyiben az Ön kártyáján nem szerepel ilyen kód, a fizető oldalon található, erre vonatkozó mezőt legyen szíves üresen hagyni!)

Áruházunkban az alábbi kártya típusokkal fizethet:
• Visa (dombornyomott)
• MasterCard (dombornyomott)
• American Express (dombornyomott)
• Electron (nem dombornyomott) Ezen kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg, hogy lehetővé teszi-e a kártya internetes használatát. Amennyiben az Ön Electron kártyáját kibocsátó bank engedélyezte az interneten való kártyahasználatot, Ön természetesen fizethet kártyájával internetes áruházunkban. Pontos információért kérjük, forduljon a kártyáját kibocsátó bankhoz! Az OTP Bank által kibocsátott kártyák természetesen elfogadhatók.
• Maestro Az OTP Bank internetes fizetőfelületén bármely bank által kibocsátott Maestro kártya elfogadható.
Az elfogadás feltétele, hogy az Ön kártyáját kibocsátó bank is támogassa a Maestro kártyák e-commerce tranzakciókra történő felhasználhatóságát. Kérjük, konzultáljon a bankjával!

Az internetes kártyaelfogadás biztonságának további növelése érdekében az OTP Bank bevezette a Verified by Visa/MasterCard Secure Code (VbV/MSC) szolgáltatást. A szolgáltatás lényege, hogy a kártyabirtokos részére a fizetésre használt kártyát kibocsátó bank megad valamilyen plusz azonosítási lehetőséget, amely a tranzakció során ellenőrzésre kerül, és egyértelműen azonosítja a kártyát használó személyt.

Amennyiben az Ön kártyáját kibocsátó banknál nem elérhető a VbV/MSC szolgáltatás, vagy Ön azt nem igényelte, a fizetési folyamat nem változik. A webáruház átirányítja Önt az OTP oldalára, ahol megadja kártyájának adatait (kártyaszám, lejárati dátum, érvényesítési kód), és megtörténik a vásárolt áruk/szolgáltatások ellenértékének kiegyenlítése.
Amennyiben az Ön bankja rendelkezik a VbV/MSC szolgáltatással, és Ön ezt igénybe veszi, a fizetési tranzakció folyamata megváltozik.
Kártyája adatait (kártyaszám, lejárati dátum, érvényesítési kód) továbbra is OTP Bank fizetőfelületén kell megadnia. Ezt követően azonban a Bank automatikusan átirányítja Önt a kártyáját kibocsátó bank megfelelő oldalára, ahol végre kell hajtania az azonosítási eljárást.
A sikeres azonosítást követően a fizetési tranzakció folytatódik, Ön értesítést kap a tranzakció sikerességéről, és visszairányításra kerül a webáruházi felületre.
Amennyiben az azonosítást nem tudja végrehajtani, a tranzakció sikertelenül zárul.
Az online fizetés további feltétele, hogy felhasználóink Netscape Navigator 4.05 vagy Microsoft Explorer 4.0 vagy ezeknél későbbi verziójú böngészővel rendelkezzenek.

Maestro bankkáryás fizetés
Az OTP Bank internetes fizetőfelületén lehetővé vált a Maestro kártyák teljes körű használata e-commerce tranzakciók végrehajtása esetén.
Így webáruházunkban a vásárlás ellenértékét már bármely– hazai vagy külföldi kibocsátású – Maestro kártyával is ki lehet egyenlíteni.
A Maestro kártyás online fizetés menete megegyezik bármely más típusú kártyával történő fizetés menetével.

• Kártyaszám: Az Ön Maestro kártyájának előlapján nyomtatással szereplő, 13-19 jegyű szám.
A kártya számát folyamatosan gépelje be,a fizetőfelület automatikusan elvégzi a kártyaszám tagolását. Amennyiben a kártyaszám beadására kialakított mező hosszabb, mint az Ön kártyájának a száma, a kitöltetlen helyet hagyja üresen.
• Lejárati dátum: Az Ön Maestro kártyájának előlapján nyomtatással szereplő hónap/év formátumú szám.
• Érvényesítési kód: A kártya hátlapján az aláírás panelen található számsor utolsó három jegye vagy csak egy háromjegyű szám (CVC2), amennyiben az Ön kártyáján nem szerepel ilyen kód, a fizető oldalon található erre vonatkozó mezőt legyen szíves üresen hagyni.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a Maestro kártyával történő online vásárlás csak abban az esetben sikeres, ha az Ön kártyáját kibocsátó bank is támogatja a Maestro kártyák online fizetésre történő használatát.

Kérjük, hogy a vásárlások megkezdése előtt tájékozódjon a bankjánál a fizetés lehetőségéről!

PayPal™ fizetési lehetőség

A PayPal™ egy készpénzmentes pénzforgalmi szolgáltatásokat nyújtó pénzügyi intézet, mely az elektronikus kereskedelemre szakosodott.
A PayPal™ elektronikus számlát vezet ügyfelei részére, melyet azok hitelkártyás fizetéssel, banki átutalással vagy inkasszómegbízással tölthetnek fel lakossági vagy céges bankszámlájukról.
Internetes vásárlások során nem kell bizalmas hitelkártya- vagy számlaadatokat megadni ill. továbbítani, hanem a PayPal felhasználói név valamint a jelszó megadása elegendő a fizetés lebonyolításához.
Egyszerű, gyors, biztonságos, népszerű, olcsó, hasznos és elterjedt.

A PayPal™ fizetési tranzakció folyamata:

Amikor a webáruházunkban kiválasztott terméket/termékeket szeretné kifizetni, a fizetés utolsó fázisában átléptetjük a PayPal™ oldalára, ahol két lehetősége van:

  • Ha már rendelkezik PayPal fiókkal, csak be kell lépnie PayPal™ felhasználói nevével (ez az e-mail címe) és jelszavával, majd a fizetés részleteinek áttekintése után jóvá kell hagynia azt.
  • Ha még nem rendelkezik PayPal fiókkal, akkor először létre kell hoznia egyet. PayPal™ fiók létrehozásakor néhány alapadaton felül dombornyomásos bankkártyájának adatait kell megadni.

Amennyiben arra kíváncsi, hogy hogyan lehet egy PayPal felhasználói fiókot létrehozni, kattintson a ​http://www.paypal.com oldalra.
PayPal fiók létrehozásakor bankkártyája adatait nyugodtan megadhatja, hiszen a bankkártyához tartozó számlát a PayPal csak akkor terheli meg, ha PayPal egyenlege nem nyújt fedezetet a kívánt szolgáltatás kifizetéséhez.