SZÁLLÍTÁSI információk

Általános Szállítási információk:

Magyarország szinte összes településére vállalunk virágkiszállítást akár a megrendelés napján is.

A szállítás nyitvatartási időben történik!
Rendszerünk automatikus felajánlja kiválasztásra, hogy mikor történjen meg a kiszállítás. Azonban felhívjuk figyelmét, hogy a késői órákban leadott másnap reggeli kiszállításoknál ezt nem tudjuk garantálni.

A szállítások idejét nincs módunkban percre pontosan teljesíteni, melyek között kivételt képeznek az esküvői illetve kegyeleti virágok.

Budapesten és vidéki nagyvárosokon belül akár 4 órán belül is, vidéken pedig akár 10 órán belül is tudunk szállítani. (Korábbi szállításokról kérem érdeklődjön telefonon.)

Budapest és vonzáskörzetében a megadott minimális időintervallum 1 óra (pl. 15:00 - 16:00 között), vidéken pedig a napszak a mérvadó (pl. délelőtt, délután) amikor a csokrok kézbesítését biztosítani tudjuk, pontos időpontra meghatározva nem.

A kézbesítés időpontját, amennyiben szükségesnek tartjuk, kollégáink egyeztetik a címzettel, hogy a csokor átadásakor biztosan elérjük a megadott helyen.


Kiszállítás a következő intervallumokban lehetséges:

 • Hétfő – Péntek                                                        10:00 - 18:00
 • Szombat                                                                  10:00 - 14:00
 • Vasárnap és ünnepnap                                        10:00 - 12:00

Szombat délutáni vidéki kiszállítás megrendelése előtt mindenképpen érdeklődjenek!
Vasárnapi kiszállítás kizárólag napra pontosan és csak bizonyos településeken lehetséges. Megrendelés előtt érdeklődjenek!

Szállítási árak:

 • Budapest2500 Ft 
 • Budapesti agglomeráció egyes települései4000 Ft

  Agglomerációs települések listája
  Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csobánka, Csömör, Dunaharaszti, Dunakeszi, Ecser, Érd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Halásztelek, Kerepes, Kistarcsa, Maglód, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Páty, Pécel, Pilisborosjenő, Piliscsaba, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Telki, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vecsés, Veresegyház

   
 • Kiemelt Magyarországi települések: 3000 Ft

  Kiemelt települések listája:
  Ajka, Baja, Balatonboglár, Balatonfüred, Barcs, Békés, Békéscsaba, Berettyóújfalu, Bicske, Bonyhád, Cegléd, Celldömölk, Csongrád, Csorna, Csurgó, Dabas, Debrecen, Dombóvár, Dorog, Dunaföldvár, Dunaújváros, Edelény, Eger, Esztergom, Füzesabony, Gyomaendrőd, Gyöngyös, Győr, Gyula, Hajdúszoboszló, Hatvan, Hévíz, Hódmezővásárhely, Jászberény, Kalocsa, Kaposvár, Kapuvár, Karcag, Kazincbarcika, Kecskemét, Keszthely, Kisbér, Kiskőrös, Kiskunfélegyháza, Kiskunhalas, Kiskunmajsa, Kisvárda, Komárom, Komló, Körmend, Kőszeg, Makó, Mátészalka, Mezőkovácsháza, Mezőkövesd, Miskolc, Mohács, Mosonmagyaróvár, Nagykanizsa, , Nagykáta, Nagykőrös, NyíregyházaOrosháza, Oroszlány, Ózd, Paks, Pápa, PécsRecsk, Répcelak, Rétság, Salgótarján, Sárvár  Sátoraljaújhely, Siófok, Sopron, Sümeg, Szarvas, Százhalombatta, Szeged, Szekszárd, Székesfehérvár, Szentes, Szentgotthárd, Szerencs, Szigetvár, SzolnokSzombathelyTamási, Tapolca, Tata, Tatabánya, Tihany, Tiszafüred, Tiszaújváros, Tiszavasvári, Törökszentmiklós, Vác, Várpalota, VeszprémZalaegerszeg
 • A fent kiemelt településeket leszámítva Magyarországon szinte bárhová: 5000 Ft

  Áraink tájékoztató jellegűek. A szállítási költség az irányítószám alapján kerül meghatározásara.

 

FONTOS ÚJ KORONAVÍRUS TÁJÉKOZTATÓ 2021.  -> OLVASS EL

Kiemelt figyelemmel követjük a koronavírussal kapcsolatos helyzetet és igyekszünk mindent megtenni azért, hogy e jeles alkalmak így se maradjanak el. Azonban néhány változás mind a termékek, mind a szállítás területén történt. Erről tájékoztatjuk az alábbiakban;


Virágküldemény

 • A megrendelt virágtermékek helyettesítésre kerülhetnek, a készlettől és beszerzési lehetőségektől függően. A virág összetételét értéknek megfelelően garantáljuk. Az országos készletről illetve a beérkező hazai-és külföldi virág készletről sajnos nem tudunk aktuális tájékoztatást adni.
 • Rendszerünk automatikus felajánlja kiválasztásra, hogy mikor történjen meg a kiszállítás. Azonban a megváltozott szállítási logisztika miatt, a teljesítést csak napra pontosan garantáljuk, a preferált időpont pedig javaslatként kezeljük. (kivétel: esküvő, kegyelet)
 • A kialakult helyzetre való tekintettel előfordulhat, hogy bizonyos városba vagy településre nem megoldható a virág kiszállítás. Ebben az esetben felvesszük a kapcsolatot Önnel.
 • Abban az esetben, ha az adott szállítási területet lezárják vagy a kijárási tilalmat rendelnek el - a rendelet hatálybalépéséig minden virágküldemény megrendelést kézbesítünk, tekintet nélkül a kért kézbesítés napjára. Ezek a rendelések teljesített szolgáltatásnak minősülnek.
 • Kórházak, karantén alatt álló illetve ideiglenesen bezárt intézményekbe, munkahelyekre nem tudunk rendelést teljesíteni.
 • A leadott megrendelésekkel kapcsolatos szállítási probléma esetén, felvesszük Önnel a kapcsolatot.
 • ÉRINTÉSMENTES szállítás.
 • Nemzetközi megrendelés esetén kérjük, vegye fel a kapcsolatot partnerünkkel és tájékozódjon a szállítási lehetőségekről. https://theflowerbird.com/informacio/kapcsolat

Ajándékcsomag:

Az ajándékcsomag házhozszállítás Magyarországon továbbra is minden településére teljesíthető az alábbi változtatásokkal.

 • Az ajándékcsomagok összeállítása jelenleg készletről és rapszódikus beszerzéssel üzemel. Így a csomag összetételében cserék előfordulhatnak, de az eredetihez hasonlóval (jelleg, minőség, érték) kerül helyettesítésre.
 • Rendszerünk továbbra is automatikus felajánlja kiválasztásra, hogy melyik napon történjen meg a kiszállítás, amelyet amennyire lehetséges tartunk.
 • Az ajándékcsomagok kizárólag munkanapokon, 9:00 és 17:00 óra között kerülnek kézbesítésre. Időpontra nem tudunk szállítani..
 • Ajándékcsomag és virág termék együttes rendelése esetén a két termék külön kerül kiszállításra.
 • Kórházak, karantén alatt álló illetve ideiglenesen bezárt intézményekbe, munkahelyekre nem tudunk rendelést teljesíteni.
 • A leadott megrendelésekkel kapcsolatos szállítási probléma esetén, felvesszük Önnel a kapcsolatot.
 • ÉRINTÉSMENTES szállítás.

Bevezetésre került az ÉRINTÉSMENTES átvétel, így már nem szükséges az átvételkor aláírni és lehetőség szerint a virág- és ajándék átadása is közvetlen érintkezés nélkül történik. Ezért is fontos és kérjük, hogy minden szállítás adatot pontosan adjon meg illetve minden olyan egyéb információt, ami a szállítást ebben is segítheti.
Van lehetőség arra, hogy külön extra biztonságos kézbesítést kérjen. Ebben az esetben a címzettel előre egyeztetve, egy megadott helyen fogja hagyni a futár a küldeményt (pl. kertkapuban, ajtóban előtt stb.)
A megrendelés leadásánál kérjük, a „Kiszállítást segítő megjegyzés/információ” mezőbe írja be.A szállítások rendjében történő változásokról azonnal tájékoztatjuk!

Amennyiben kérése, kérdése van, kérjük, keresse ügyfélszolgálatunkat a visszajelzes@escadaviragkuldes.hu email címen vagy egyéb elérhetőségeink egyikén.

Megértését és együttműködését köszönjük!

Figyeljünk egymásra, vigyázzunk egymásra!
Az Escada Virág Csapat